Kezdőlap Hírlevelek Karácsonyi üdvözlet

Karácsonyi üdvözlet

4 min read
0
0
995

Ma még van idő a karácsony előtti utolsó simításokat elvégezni. Becsomagolni az ajándékokat, előkészíteni a karácsonyfa helyét, és a többi hasonló tevékenység. Ezek az ünnep előtti utolsó órák a legizgalmasabbak. Ám a tegnapi élményem teljesen ellentétes volt a karácsonyi hangulattal…

Boldog karácsonyt!

Tegnap megdöbbentő élményben volt részem. Betértem egy műszaki üzletbe, szerettem volna egy CD lejátszót venni. Az üzletben elképesztő káosz uralkodott. A vevők egymás sarkát taposták, üvöltöztek az eladókkal (ők is a vevőkkel és egymással), leverték a polcokról az árukat. Nem jutottam szóhoz. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy valóban erről szólna a karácsony? Zaklatott állapotban, űzött vadként ajándék utáni rohanásból?

Ezt csak azért írtam le, mert reménykedem abban, hogy az emberek nagy része nem így várja a karácsonyt. Természetes, ha zaklatottabbak vagyunk kissé, hiszen ezer dolgot kell fejben tartani, hogy minden tökéletes legyen. De amikor már túlzottan elfáradnánk, vagy reménytelennek tűnik valaminek a beszerzése, akkor gondoljunk arra, hogy mit fogunk ünnepelni. Ez a szeretet ünnepe, aminek velejárója az ünnepi vacsora, a vendégeskedés és az ajándékozás, de nem fordítva.

Eléggé kioktatósra sikerült ez a néhány bekezdés, de nem ez volt a célom. Ha szeretnéd megosztani velem saját nézőpontodat, annak nagyon fogok örülni. Ezt megteheted akár e-mail-ben (info kukac ambroziakozmetikum.net), akár itt egy hozzászólással.

Legyen a karácsonyod nyugodt és békés. Pihenj eleget, hogy az új évet energikusan tudd kezdeni.

Egy idézettel zárnám soraimat, ezzel kívánva minden szépet és jót az ünnepekre.

„Lelkünkben gyujts pici gyertyát sokat.
Csengess éjünkön át, s csillantsd elénk
törékeny játékunkat, a reményt.”

Babits Mihály

Szeretettel: Ambrózia team

 

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Hírlevelek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Hogyan leszel ragyogó szépség? – májusi hírlevél

Ezen a héten sok új írás jelent meg a blogon. Egy vadonatúj kozmetikumot teszteltünk, a Ch…