Mivel évszak változás jön, ideje megint egy kicsit tudatosan odafigyelnünk a bőrünkre, ami pontosan jelzi számunkra, hogyha új fajta ápolásra van szüksége!

Az alábbi jelek mind azt mutatják, hogy a tavasz beköszöntével ideje lecserélni a téli bőrápolókat:

::: Hiába kened a bőröd a télen jól bejáratott és szeretett hidratáló krémekkel, mégis száraznak, szürkének, fáradtnak és fakónak tűnik.
::: Ha bőröd zsírosodásra hajlamos, akkor azt tapasztalhatod, hogy elkezdett fényleni és kicsit „ki is kerekedhet az arcod”, mivel nem hasznosítja a bőr igazán az arcápolókat, hanem csak beszívja és „raktározza”.

::: Megnövekszik a víz fogyasztási igényed. Ez ugyan nem külső jel, hanem belső, de mindenképp azt jelzi, hogy több nedvességre és tápanyagra van szüksége a szervezetnek, s így a bőrödnek is, mivel a megszokottakat már nem úgy hasznosítja, ahogy kellene.
::: Nem mutat rajtad a smink. Hiába sminkeled magad a megszokott termékekkel, sehogy se mutat, szélsőséges esetben le is pereghet az arcodról, a bőröd egyszerűen valahogy nem veszi be.

Ha az alábbi jelek közül legalább kettőt tapasztalsz, akkor ideje beújítanod és lecserélned a télen használt sminkeket és kozmetikumokat valami olyanra, amitől a bőröd felfrissül és meg tud újulni!

A folytatásban: Leltárt fogok készíteni, melyben bemutatom, hogy mely koreai kozmetikumaimat cserélem le, miket választottam helyette és miért!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük