Szeretnéd, ha a bőröd fiatalos, rugalmas és hidratált lenne? Akkor érdemes kipróbálnod a Haruharu WONDER Black Rice Serum-ot, ami egy könnyű, zselés állagú szérum, ami gyorsan felszívódik a bőrbe és táplálja azt. A szérum fő összetevője a fermentált fekete rizs kivonat, ami több mint 100 antioxidáns vegyületet tartalmaz, amik megvédik a bőrt a károsodástól és javítják az elaszticitását. Emellett hialuronsavat, ginsenget, aloét és béta-glükánt is tartalmaz, amik hidratálják, nyugtatják és feszesítik a bőrt.

A Haruharu WONDER Black Rice Serum egyesíti a fekete rizs kivonat jótékony hatásait más növényi összetevőkkel, hogy maximális eredményt érjen el. A szérum nemcsak hidratálja és táplálja a bőrt, hanem meg is újítja azt. A szérum rendszeres használatával csökkentheted az öregedés jeleit, javíthatod a bőr tónusát és textúráját, és élvezheted az egészséges és ragyogó bőrt.

De miért is olyan jó a fekete rizs a bőrnek? A fekete rizs nem csak a belső egészségünkre van jó hatással, hanem a bőrünkre is. Gazdag antioxidánsokban, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a környezeti ártalmaktól, mint például a napfény, a szmog vagy a dohányzás. Ezek az ártalmak elősegítik a bőr öregedését, a ráncok, a foltok és a megereszkedés kialakulását. Az antioxidánsok semlegesítik ezeket a hatásokat, és javítják a bőr állapotát.

A fekete rizs kivonat nem csak védi, hanem táplálja is a bőrt. Magas fehérjetartalmú, ami fontos építőanyaga a bőrnek. A fehérjék segítenek fenntartani a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint elősegítik a sebgyógyulást és a regenerációt. A fekete rizs kivonat emellett hidratálja is a bőrt, mivel tartalmaz hialuronsavat, ami képes megkötni a vizet és nedvességgel ellátni a bőrt.

A Haruharu WONDER Black Rice Serum egy 95%-ban természetes eredetű szérum, ami nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, színezékeket vagy parabéneket. A termék vegán és állatkísérlet-mentes is. A szérum levendula olajat is tartalmaz, ami kellemes illatot kölcsönöz neki és segít ellazulni. Csomagolása is nagyon aranyos és praktikus: egy tojás alakú pumpás flakonban található, ami könnyen adagolható és hordozható.

A szérum használata egyszerű: tisztítsd meg az arcodat és tonizáld, majd vidd fel egy kis mennyiségű szérumot az arcodra és nyakadra, és finoman ütögesd be. Ezután használj hidratáló krémet és napvédőt (reggelente). Reggeli és esti rutinba egyaránt beilleszthető., 

Kipróbáltam a szérumot és hatását már néhány használat után éreztem: a bőröm puhább, simább és ragyogóbb lett. A finom ráncok is halványultak, főleg a homlokomon. A szérum nem okozott semmilyen irritációt vagy mitesszert a kombinált bőrömön. Ideális termék azoknak, akik szeretnék megelőzni vagy csökkenteni az öregedés jeleit természetes módon.

Ha kedvet kaptál a szérum kipróbálásához, akkor megrendelheted ITT. Áruházunkban találhatsz még több Haruharu WONDER terméket is, például tonert, krémet vagy maszkot. Rendeld meg a Haruharu WONDER Black Rice Serum-ot, és élvezd a bőröd átalakulását!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük