Hacsak nem vagy igazán mélyen elköteleződve valami miatt, akkor valószínűleg nem Dél-Korea az első ország, ahová repülőjegyet vennél. Pedig ha valami miatt, hát a kozmetikumok miatt érdemes!

Szerencsére azonban, ezek most már a nélkül is hozzáférhetőek, hogy a világ végére kelljen menni miattuk. A koreaiak valóban nagyon komolyan törődnek a bőrükkel. Tudják mit akarnak és hogyan érhetik el. Folyamatos innováció, természetazonos összetevők, csodás csomagolások és mindezt megfizethető áron!

Íme az alábbi 4 koreai kozmetikum, amiről mindenképp tudnod kell és amivel érdemes számolni, ha igazán szép és egészséges bőrre vágysz!

1.) Benton csiga-méh eszencia

A ránctalanítás és a regenerálódás új generációs megoldása. A forradalmian új hatóanyagok biztosítják a hatékonyságát. A sérüléseket és régebbi hegeket elképesztően hatékonyan és gyorsan regenerálja! Ránctalanító, vitalizáló és hidratáló hatása bármilyen bőrnek segít. Egyszerűen azt nyújtja a bőrnek, amire annak szüksége van: táplálást és regenerálást. Ráadásul bármilyen bőrtípusra használható és a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan kezeli. Egy normál kiszerelés akár hónapokig is elég. Az egyszerű csomagolás senkit se tévesszen meg. A szimplának mondható külső mögött egy csodás bőrápoló készítmény rejtőzik.

Érdekel a Benton csiga-méh eszencia, szeretnék utána nézni az árának!

2.) Missha Time Revolution éjszakai regeneráló ampulla

Az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító kozmetikumként vonult be a köztudatba ez a termék. Aki álmodozik arról, hogy varázsütésre fiatalít a bőrén, az jó eséllyel valóra válthatja az álmát ezzel a kozmetikummal! Elképesztő tempóban simítja ki a ráncokat. Emellett javítja a bőr állapotát, eltünteti a bőrhibákat. Míg Te alszol, a Missha ampulla megfiatalítja a bőröd!

3.) Missha M Magic Cushion

A csodás, szép bőr a tisztasággal kezdődik, ám a megfelelő smink megválasztásával lesz gyönyörű a végeredmény. Pontosan ezt nyújtja a Cushion. Könnyű, tökéletes fedés, a használata pedig gyors és könnyű, hála a szemet is gyönyörködtető kiszerelésnek. Ami miatt egyedülálló, az az, hogy a legnagyobb nyári meleget is bírja, az 50 faktoros fényvédelmének köszönhetően pedig ápolja és megóvja a bőrt a káros sugárzástól. Lenyűgözően sokoldalú, igazi, minden egyben típusú termék!

4.) Chica y chico Tota-S 3.0 krém problémás bőrre

A pattanások okozta kellemetlenséggel akár végleg is le lehet számolni ennek a krémnek a segítségével. Nem véletlen nevezik „akné-gyilkosnak” is. A Tota-S könnyű állaga és bőrgyógyászok által tesztelt összetevői lehetővé teszik, hogy a bőr a krém alatt is lélegezni tudjon, így elejét veszi a túlzott faggyútermelődésnek. Hatékonyan kezeli a fiatalkori és a felnőtt korban is makacsul ragaszkodó bőrproblémákat. A bőr valósággal újjászülethet.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük