Kezdőlap Kozmetikum tesztek Megszűntek a fogproblémák, a fogínyvérzés, fehérebbek a fogaim – ennek köszönhetem

Megszűntek a fogproblémák, a fogínyvérzés, fehérebbek a fogaim – ennek köszönhetem

7 min read
0
0
1,371

A fogaink egészségének megőrzésével rengeteg kellemetlenségtől és drága fogászati beavatkozásoktól kímélhetjük meg magunkat. 

Ez azonban nem is olyan egyszerű,mivel naponta fogyasztunk olyan ételeket, italokat, amik károsak a fogaink egészségére nézve.

A szájhigiénia rengeteget fejlődött az utóbbi 100 évben, köszönhetően a technológiának és a folyamatos kutatásoknak, de mivel étrendünk gyakorlatilag folyamatosan a fogaink ellen dolgozhat, sajnos a fog-és ínybetegségek száma nem csökkent. Csak a kezelésük vált eredményesebbé.

Mit szólnál hozzá, ha a drága fogorvos helyett mostantól otthon kezelhetnéd profi módon a fogaidat?

Természetesen vannak helyzetek, melyek során semmi sem pótolhatja a megfelelő szakemberi segítséget, de ezeknek a helyzeteknek a száma jelentősen csökkenthető lehet!

Hallottál már róla, hogy az ázsiai embereknek statisztikailag mennyivel egészségesebbek és szebbek maradnak a fogaik az idő előre haladtának ellenére?

A titkuk nyitva megint csak a gyógynövényeik erejében és azok tudatos, okos felhasználásban rejlik. S ehhez hozzávéve a technológia nyújtotta előnyök maximális kiaknázását, olyan termékeket kapunk, mint a Dujul Clean gyógynövényes duál fogkrém.

dujul-fogkrem-2_1

Mire képes?

Már akár egy heti használat után a következőket lehet tapasztalni:

  • Maradéktalanul eltávolítja a lepedéket

  • Friss leheletet biztosít órákon keresztül

  • Megszünteti a fogínyvérzést

  • Gátat vet a szájüregi gyulladásoknak

Amit én tapasztaltam:

A reggeli fogmosást követően sokkal tovább maradt friss a leheletem, még a reggelit, vagy a reggeli kávét követően is.

Az esti fogmosás hatása más termékeket használva körülbelül egy órán át tartott. Amióta a Dujul-t használom és mondjuk éjszaka felébredek, nyoma sincs az áporodottság érzésének.

Éveken át kellett fogszabályzót hordanom, amitől ugyan a fogaim szép rendezettek lettek, ám a felszínük megsérült, az ínyem pedig érzékeny lett és hajlamos a vérzésre. A Dujul megoldotta a fogínyvérzést, a fogaim ráadásul ellenállóbbak lettek, jobban tűrik a hideg-meleg ráhatásokat.

Plusz ráadás: Fehérített a fogaimon!

Whi Dujul Clean Toothpaste_4

További tapasztalatok:
A tubus órási! A megszokott fogkrémek eltörpülnek mellette, ezért az ár-érték aránya kiemelkedően jó! Az első használatkor (már többször is vettem belőle és mindig ugyanazt vettem észre) egy ideig tekergetni kell a tubust, mire megjelenik a fogkrém, ám ezt követően ezzel nincs probléma.

Általában kétszer, háromszor elég megtekernem a szabályozót és máris megjelenik a fogkrém.

Tényleg két féle fogkrém található a tubusban!
Árnyalatnyi színkülönbség is van köztük, ám gondoltam mégis csak utána járok az esetleges turpisságnak, külön-külön is kipróbáltam őket! A művelet nem volt egyszerű, mivel egyszerre jön a két krém a tubusból, de kiügyeskedtem és külön-külön mostam fogat mindkettővel. Más az ízük is, s a fehérebbtől érződött egyértelműen, hogy szépen lepolírozza a fogakat, tehát tényleg volt különbség, tényleg két féle fogkrém bújik meg a Dujul-ban.

Nálunk körülbelül 2-2,5 hónapig elég egy tubus úgy, hogy ketten használjuk, napi 2-3 alkalommal.

Teljesen megéri újra és újra beszerezni, adja, amit a leírás ígért. A fogaim egészségesebbek, a szájhigiénia jobb, a Dujul-nak hála!

Whimi-garanciaRáadásul a termékre 30 napig élő, 100%-os visszafizetései garancia van! Ha mégse válik be, semmit sem vesztesz! De ha bejön, rengeteget nyersz vele!

comment-box

img1_1

MEGRENDELEM

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Kozmetikum tesztek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Teszt: So Natural Woo Ajakfeltöltő – Lovely Pink

Ha neked is keskenyebbek az ajkaid, mint nekem, akkor imádni fogod. Akkor is, ha szereted …