Ha úgy érzed semmi sem használ, csak a kozmetikus, ám még a gondolata is fáj a nyomkodásnak, ne csüggedj, van remény. Megmutatom, hogy én hogyan szabadultam meg a mitesszerektől!

Akinek mitesszeres bőre van, jól tudja, hogy a kezelése egyáltalán nem egyszerű feladat. Tisztogathatjuk, kenhetjük, nyomogathatjuk, könnyen visszatérnek. Nem kell azonban lemondani arról, hogy megszabaduljunk tőlük, van segítség!

Korábban már szántam időt rá, hogy körüljárjam a mitesszeres bőr ápolásának témakörét, Az ápold hatékonyan a mitesszeres bőrt című bejegyzésben, melyet IDE KATTINTVA ÉRHETSZ EL. Ebben kifejtem, hogy mi okozhatja hosszú távon a mitesszerek kialakulását és mi az, amire feltétlen oda kell figyelnie annak, aki ilyen problémával küzd. Ezeket a lépéseket én is végigjártam, de közben rátaláltam egy olyan megoldásra, ami eddig messze a leghatékonyabb!

A segítség, mint nekem mindig, Koreából érkezett, a Missha Black Ghassoul mitesszer eltávolító lehúzható maszk képében.

A faszén és a ghassoul agyag már nagyon régóta szolgál a bőr tisztítására a hagyományos arcápolási megoldásokban. Tisztít, méregtelenít, és segít egyensúlyba hozni a túlzott faggyútermelődést. Ez a termék attól olyan hatékony, hogy a hagyományos csíkokkal és tapaszokkal ellentétben az arc és főleg az orr minden egyes négyzetcentiméterét el lehet vele érni.

Sűrű, kenhető krém állagú és minden bőrtípushoz használható. Könnyen felvihető, csupán jó vastagon be kell kenni vele a kezelni kívánt bőrfelületet és megvárni, amíg kifejti a hatását.

Az eredmény látványos, a bőr láthatóan sokkal tisztább és puhább. Ha jól kened fel, szinte egészben lejön, bár marad itt-ott az arcon belőle egy-két pöttynyi, ám ezeket egy nedves vattakorong segítségével könnyen le lehet mosni.

Ha igazán eredményes akarsz lenni, akkor nyugodtan gőzöld fel előtte a bőröd forró víz fölé hajolva. Heti egyszer mindenképpen javasolt a használata, hogy megelőzze azt, hogy a mitesszerek „betokosodjanak”, valamint, hogy a kisebbek ideje korán eltűnjenek a pórusokból.

Úgy érzed már mindent kipróbáltál a mitesszeres bőröd ápolására? Én így éreztem, de aztán adtam egy esélyt a Missha Black Ghassoul-nak, és nem bántam meg.

 Frissítés: A Missha Black Ghassoul mitesszer eltávolítót már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük