A tonerekről úgy tudjuk, hogy általában a bőrtisztítás első lépéseként kell őket alkalmazni. Segítenek eltávolítani a napi sminket és szennyeződéseket. De mi lenne, ha a tonerünk nem csak tisztítana, hanem egyben ápolna is és ahelyett, hogy csak lemossuk vele a bőrünket, hatékonyan beépülne a bőr fiatalon és egészségesen tartásába?

A toner szóról a tisztítás és a pórusösszehúzás jut eszünkbe, ám ez csak az európai és az amerikai termékek esetében igaz. A koreai tonereknek más a céljuk. Hidratálják az arcbőrt és felkészítik a további kozmetikumok befogadására.

Azért választottam ezt a tonert, mert a tél során úgy éreztem kellene valami plusz a szokásos arcápolási rutinomba, mert a kinti hideg, benti meleg hőingadozások és a száraz levegő megviselte egy kicsit az arcomat. Ráadásul érzékeny bőröm van, nem kenhetek rá bármit. Olyan kell, ami tisztít, de már közben hidratál is. A Benton Aloe BHA tonert találtam és most már biztos vagyok benne, hogy egész évben a polcomon marad.

A csiganyálas termékről eddig is nagyon jó véleménnyel voltam, a Benton-ok nagy rajongója vagyok, de valahogy eddig átsiklottam a csiganyálas-aloés kombinációjuk felett.

 Az aloe vera jótékony hatása a bőrre:

::: Olyan esszenciális mikroelemeket tartalmaz, melyeknek nagy szerepe van a bőr megújulásában
::: Baktérium-, vírus- és gombaölő
::: Gyulladáscsökkentő

S ha ehhez hozzáveszem a csiganyál regeneráló és feszesítő hatását, meg is van, amire a bőröm vágyott!

Plusz, parabén, ásványi olaj, alkohol, benzophenon, kémiai tartósítószer, szteroid, mesterséges szín-, és illatanyag mentes.

Használat:

Folyékony állagú, színtelen, enyhén édes illatú termék, én sminklemosó vattakorong segítségével javaslom a használatát, hogy ne folyjon szanaszét.

Ami a tartósságát illeti, nagyon meg vagyok vele elégedve, a tél elején szereztem be és még mindig nagyjából félig van az üveg, pedig naponta használom. (Olykor napi kétszer is)

Nem tonerként használom elsősorban, hanem bőrápolóként. Az arcomat a szokásos arctisztító készülékkel és arclemosó habbal mosom meg, mert az maradéktalanul leszed minden szennyeződést. Ez után kenem fel a BHA tonert.

A titok az, hogy nem kell lemosni! Hagyom, hogy a bőröm magába szívja. Ha szükségét éreztem, használtam utána hidratáló krémet is, de főleg az első időkben kíváncsiságból nem használtam mást, csak ezt.

Azt tapasztaltam, hogy a bőröm nagyon elégedett vele. Ritkán volt szükség plusz hidratálásra, mert tényleg önmagában jól kiegyensúlyozza a bőr vízháztartását. Ami még lenyűgözött az a regeneráló hatása.

Néha engem sem kímélnek az utálatos kis pattanások. A bőrömön ejtett sebek gyógyulási ideje viszont negyedére csökkent ezzel a termékkel. A kisebb sebeket gyakorlatilag egy éjszaka alatt úgy rendbe hozta, mintha egyébként 3 napig gyógyítgattam volna a bőröm.

Nyárra kimondottan sokat várok ettől a toner-től. Az már korábban is bebizonyosodott, hogy ha nem kímél az allergia, jót tesz az aloe vera, úgyhogy bizakodva nézek a brutális meleg és a lehetséges bőrirritáció elé!

Egy vásárlónk az alábbiakat írta a termékről:

vélemény toner

Itt tudod megvásárolni a Benton Aloe BHA tonert.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük