A TONYMOLY zselés tus különbözik azoktól a tusoktól, amelyeket eddig használtam. Jobb, mint a többi márka terméke, amiket itthon lehet kapni. Amikor megkaptam ezt a tust, nem tudtam, hogy mi lehet a különbség, miért jobb a többinél. Amikor elkezdtem használni, nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Több dolog is nagyon tetszett.

Az első az ecset, mert használata nagyon könnyű. Igaz, hogy nagyon vékony vonalat nem lehet vele húzni, de az ecset feje rövid, ezáltal nem mozog, és biztosabban lehet vele meghúzni a tusvonalat. Személy szerint én nem használom profin, mivel mindig marad az ecseten egy kevés a zseléből, amit néha le kell mosnom, de az ecset a leöblítés után is ugyanolyan.

A második maga a zselé. Az állaga pont jó: nem kemény, de nem is túl folyós. Ha reggel kenem fel, még este is jó állapotban van, de ezt is ki kell igazítani néha napközben. A szemhéjon lévő csík nálam csak akkor jelenik meg, ha felkenem a tust, és azonnal felnézek, ha viszont 5-6 másodpercet várok, akkor kevésbé lesz csíkos. A külső szemzugnál szoktak apró pöttyök elkenődni.

Igaz, hogy az egésznek a formája kicsit furcsa, de összességében meg vagyok elégedve ezzel a termékkel.

Tesztelte: Riva Silver

Riva portré

Frissítés: A TONYMOLY Backstage Gel Eyeliner szemhéjtust már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük