Ez a fehérítő hidratáló krém a kedvencem, szinte azóta használom, hogy Magyarországra érkezett. Nagyon gyorsan felszívódik, nagyon jól hidratál, és látványosan fehéríti az arcbőrt. A History of Whoo fehérítő hidratáló krém nagyon könnyű, nagyon tiszta, valójában majdnem gél állagú arckrém. Nem folyós, de nem is ragacsos, az állaga tökéletes, használata roppant egyszerű. Önmagában hidratálásra is nagyon jó, de sminkalapnak is a lehető legjobb választás. Illata szinte egyáltalán nincs, tehát nem zavaró.

A hidratáló krém használata előtt (arctisztítás után) először Sulwhasoo First Care szérumot használok, mint mindig, azután fehérítő szérumot, és utána kenem fel a fehérítő hidratáló krémet. Első olvasásra ez soknak tűnhet, de mindegyik kozmetikum annyira gyorsan felszívódik, hogy csak a hidratáltság kellemes érzése marad. Nem ragad és nem lesz tőle zsíros hatású az arcbőr. Száraz arcbőrűeknek „kötelező” a használata. Nekem ezelőtt nem volt olyan arckrém, ami tartósan hidratálta volna az arcbőrömet, annyira száraz volt télen-nyáron. A History of Whoo fehérítő hidratáló krém azonban nagyon jól feltölti nedvességgel, és nem csak pár órára. Ősszel és télen, amikor hideg és szeles az időjárás, szükséges egy erőteljesebb hidratáló krém is. De ha nincs szélsőségesen hideg idő, akkor teljesen megfelelő ez a hidratáló krém.

Azon túl, hogy ragyogóvá és egészségessé varázsolja az arcbőrt, a fehérítő hatása a másik fantasztikus tulajdonsága. Nem gondoltam soha, hogy a szeplőket ilyen mértékben lehetséges világosítani. Azt nem mondanám, hogy eltűntek teljesen, de erre nem is számítottam. Hozzávetőlegesen egy hónap intenzív használat után vettem észre, hogy szinte eltűntek a szeplőim, valamint az arcbőrömön lévő elszíneződések is nagyon szépen elhalványultak.

A lányom is ezt a hidratáló krém fajtát használja, neki szinte tökéletes az arcbőre, de hidratálni akkor is szükséges. A fehérítő hidratáló krém használata után egy-két órával olyan az arcbőre, mint a porcelán. Szó szerint.

Frissítés: A History of Whoo krémet már nem forgalmazzuk, ITT tudsz körbenézni hidratálóink közt.

Ez is érdekes lehet...

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük