Az Ambrózián BB krémből van a legnagyobb választék, és mint tudjuk, a bőség zavara sokszor akadályozza a választást. Ezzel én is mindig így vagyok. Sok BB krémet végig próbáltam már, a Missha Signature-re most került sor. Ez azért nagyon furcsa, mert régebben sosem szerettem az alapozókat. Főként a maszkhatás miatt. Valahogy sosem sikerült úgy eldolgoznom, hogy természetes legyen. Ezért örültem meg annyira a BB krémeknek, mert ezek távolról sem emlékeztetnek az alapozók természetellenességére.

Külön ki kell emelnem, hogy a Missha Signature BB krém parabénmentes, ami azonnal előnyt jelent az érzékeny bőrűek számára, így nekem sem kellett félnem, hogy bármilyen irritáció fog fellépni. Az is nagy előny, hogy minden bőrtípusra alkalmazható, bár száraz bőrre érdemes hidratáló krémet használni primernek. A BB krémek tartalmaznak hidratálót, de a plusz hidratálás sosem árt.

Arctisztítás után felkentem a hidratáló krémet, majd a Missha Signature BB krémet. Mivel már elég régóta BB krémet használok alapozó helyett, ezért elővigyázatos voltam a mennyiséget illetően. Ha még sosem használtál BB krémet, akkor nagyon meg fogsz döbbenni. Kb. 0,25 ml-t kell felhasználni egy sminkeléshez. Ennél többet nem fogsz tudni hova kenni. Nagyon gazdaságos. 45 ml-es kiszerelés esetén 180 sminkelésre elég. Ha minden nap sminkelsz, akkor fél évre elég. Ugye, milyen olcsó? Tehát, arctisztítás és hidratálás után felhordtam és eldolgoztam a BB krémet. Megdöbbentő a fedése. A legérdekesebb az, hogy az erős fedés mellett teljesen természetes marad.

Felkenés után pár perc múlva úgy tűnik, mintha semmi nem lenne a bőrödön, de a fedés nagyon jó. Nem is tudom, hogyan tudnám ezt jobban kifejezni. Mintha egy pillanat alatt eltűnnének a bőrhibák és egyenetlenségek a bőrödről. Külön előny, hogy nem kell sok púdert használni a fixáláshoz. Normál bőrhöz semennyi púder nem szükséges, alapból matt hatást biztosít. Ha totál matt hatást akarsz, akkor egy nagyon kevés Dodo porpúderrel fixálhatsz. Ez a púder átlátszó, megtöri a fényt, jól fixálja a BB krémet.

A Missha Signature BB krém másik nagy előnye, hogy tíz órán keresztül tökéletesen tartott. Szó szerint olyan volt a sminkem tíz óra múlva, mintha pár perce sminkeltem volna. Erre egyetlen márkás alapozó sem képes. A színválasztásról csak annyit, hogy a 21-es és 23-as szín között nincs nagy különbség, úgy értem a 23-as egy hajszállal sötétebb a 21-esnél. Inkább a tónus miatt érdemes elgondolkodni a választáson. Nekem kicsit rosaceás a bőröm és a tónusa is ingadozó, ezért a sárgás bézs árnyalatot választottam. A rózsaszínes bézs árnyalat azoknak való, akiknek egyenletesen sápadt a bőrük.

Mindent összevetve, ez egy multifunkcionális BB krém, a legjobb azok közül, amiket eddig használtam.

Frissítés: A Missha Signature BB krémet már nem forgalmazzuk, de ITT tudod megnézni BB krém kínálatunkat.

Ez is érdekes lehet...

4 hozzászólás

  1. Először egy másikat próbáltam ki, de ez a BB krém nekem sokkal jobb. Tetszik a lágy állaga, az, hogy természetesnek néz ki felkenés után, és az, hogy jó a fedése. A zsíros bőrömön jól néz ki, nem tökéletesen matt, de sokkal jobb, mint bármi, amit eddig használtam. Az árat is jónak tartom.

    1. Kedves Zsuzsa,
      Köszönöm, hogy megosztottad velünk a véleményedet. A mattításhoz segítségedre lehet a Dodo porpúder. Ugyanolyan természetes marad a bőröd látványra, viszont nagyon jól fixál és megtöri a fényt. Nagyon keveset kell belőle felhordani, miután a Missha Signature BB krémet felkented. Itt találod: http://ambroziakozmetikum.net/dodo_3w_clinic_natural_puder
      Színe szinte nincs is, tehát nem változtat az elért hatáson. Valójában egy vékony, áttetsző „fátylat” húz a BB krém fölé.
      További szép napot neked!

  2. Nagyon szeretem ezt a BB krémet. Olyan, mint egy alapozó, de a pórusokat sokkal jobban elfedi. Tökéletesnek néz ki a bőröm, miután ezt felkenem. Ezt még a többi Misshánál is jobban szeretem, mivel nincs benne semmilyen káros összetevő (pl. parabén). A legvilágosabbat használom.

    1. Kedves Hajni,
      Nem tudom melyik Misshákat használtad még ezen kívül, de az én véleményem is az, hogy ez az egyik legjobb. Örülök, hogy neked is bevált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük