Sokszor foglalkoztat a fiatalság gondolata, ebből adódóan a ránctalanítás, és úgy általában az élet és a tapasztalat kérdései. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Egy adott kor után ez szerintem természetes is. Amikor fiatalításról beszélek, nem feltétlenül az a cél, hogy húsz évesnek nézzünk ki, hiszen ez nem is lehetséges. Az viszont már annál inkább lehetséges, hogy jól ápoltak legyünk, és a ráncok annyira csökkenjenek, hogy akár 10-15 évvel fiatalabbnak nézzünk ki. Ez az igazi fiatalság, amikor sejtelmesen meghatározhatatlanná válik a korod.

Nagyon sok tényező határozza meg, hogy milyen tempóban öregszik az arcbőr, ám akár hiszed, akár nem, minden tényezőt megelőz az arctisztítás minősége. Még a genetikai adottságoknál is fontosabb. Pont ezért próbáltam minden tényezőt összeszedni, a bőrtípus meghatározásától kezdve az arcradírokkal kapcsolatos kételyekig, ami az arctisztítás minőségét javíthatja. Ez lett a „Szépség suli” soron következő epizódja. Itt egy kis előzetes a cikkből:

Arctisztító kozmetikumok – mítoszok és tények

A legendás londoni bőrápolási szakember Eve Lom azt mondja, hogy ameddig rendesen tisztítod a bőröd, addig bármilyen hidratáló krémet használhatsz. Azt is mondja, hogy az elégtelen tisztítás eredménye, hogy a baktériumok és a faggyú – a bőr természetes olajai – felszaporodnak, amik mitesszerekhez, a rettegett pattanásokhoz és korai öregedéshez vezetnek. A cikk folytatásához kattints ide!

Új teszt jelent meg az Ambrózia blogon. Teszteltük a DiaForce szemmaszkot. Ha használod az i bling elektromos arctisztítót, akkor tapasztalhattad, hogy a szemkörnyéki és a homlokráncokat nagyon szépen elhalványítja, napról napra simább a bőröd. Ezzel én is nagyon elégedett vagyok, de a szemem alatti táskák és duzzanatok sokkal lassabban regenerálódnak. A napokban arra gondoltam, hogy mivel a szem alatt a legvékonyabb a bőr, ráadásul itt faggyúmirigyek sincsenek, ezért szárad ki sokkal gyorsabban ez a rész, amit gyorsan és hatékonyan pótolni kell. Ezért kezdtem el használni a DiaForce szemmaszkot.

DiaForce szemmaszk teszt

A DiaForce szemmaszk már régóta termékeink között van, mégis csak most próbáltam ki. Olyan szemápolót kerestem, ami nem csak a szemráncokat tünteti el, hanem a szem alatti táskákat is. Egészen furcsa készítmény ez, félig lágy, félig maszk. Zselés, mégis egyben feltehető, nem kell kenni. Valójában nagyon praktikus és gyorsan használható. Olvasd el a teszetet!

A Facebook-on új sorozatot indítottunk „Szépítő ételeink” címmel. Hét közben egyszerűen elkészíthető ételek kerülnek fel, hétvégén pedig különlegességek. Minden alkalommal olyan összetevőre próbálunk koncentrálni, ami jót tesz a bőrödnek. A recepteket használd fel egészséggel!

És végül ezzel az idézettel kívánok neked eredményes hetet:
„Valójában minden nő: királynő. Önmagának ad rangot, és sohasem bocsátkozik méltatlan kapcsolatokba.” – Müller Péter

Szeretettel: Ambrózia team

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük