Ezen a héten sok új írás jelent meg a blogon. Egy vadonatúj kozmetikumot teszteltünk, a Chica y Chico arclemosót. A Chica számunkra egy új gyártó. Nemrég hoztuk be az első kozmetikumot tőlük, ez volt a Chica tejes krém. Nekem nagyon tetszett, és akik azóta elkezdték használni, tőlük is nagyon jó visszajelzések jöttek. Plusz az is egy nagy előny, hogy a Chica kozmetikumok parabénmentesek. Ezért a mostani újdonság is egy Chica kozmetikum, a változó halmazállapotú arclemosó készítmény. Íme, egy rövid részlet a tesztből:

Chica Y Chico 3.0.1. arctisztító teszt

Néhány nappal ezelőtt elkezdtem használni a Chica arctisztítót, mert kíváncsivá tett a leírásban szereplő állagváltozás, ráadásul ismét egy parabénmentes készítményről van szó. Felkeltette az érdeklődésemet, hogy a vízálló sminket is néhány perc alatt feloldja. Az első használat után megbizonyosodtam arról, hogy tényleg így van. Nem nagyon tudtam elképzelni, hogyan változtatja a halmazállapotát használat közben egy kozmetikum. Hát… nagyon érdekes volt megtapasztalni. Chica Y Chico 3.0.1. arctisztító teszt

Szépség suli

Mostantól a Szépség suliban sokkal könnyebben tudsz az írások között válogatni. Készítettem egy képes tartalomjegyzéket, ami alapján tájékozódhatsz. Itt találod: Szépség suli.
És ha már a Szépség suli került szóba, természetesen, most is frissült a tartalom. Nem biztos, hogy számodra érdekes lesz, a rosacea az új téma. Mivel sokan kínlódnak a rosacea tüneteivel, ezért adok róla egy átfogó képet, plusz tippeket a tünetek visszaszorításához. Egy rövid részlet a cikkből:

Semlegesítsd a rosacea tüneteit!

A rosacea nagyon sok nőt érint. Sajnálatos módon, már a harmincas éveink elején megjelennek az első tünetek. Egyes esetekben a tünetek enyhébbek és lassabban alakulnak ki, másoknál viszont hirtelen jelennek meg és a legjobb alapozókkal sem fedhetők el teljesen. De mi is valójában a rosacea? Mi az oka a megjelenésének és lehet-e tenni valamit ellene? Olvasd el a cikket!

Ma már a legtöbben tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy bőrünk állapotát, valamint teljes megjelenésünket erősen befolyásolja a lelkiállapotunk. Mivel test és lélek igen szoros összefüggést mutat, ezért az egészséges bőr érdekében muszáj ezt is figyelembe venni. Éppen ezért indítottam egy új sorozatot az Ambrózia blogon „Test és lélek” címmel. A Szépség sulihoz hasonlóan fotós tartalomjegyzékkel készül. Az első írás arról szól, hogyan legyél szép? Mire figyelj, min változtass. Nyilván, egy ilyen írás nem lehet teljes, de próbáltam a legalapvetőbb tényezőket összeszedni. Egy kis ízelítő a cikkből:

Hogyan legyél szép?

Minden nő szeretné tudni, hogyan lehetne még szebb. Mégis gyakorta találkozunk azzal, hogy egy természetéből adódóan szép nő nem néz ki túl jól. Ennek gyakori oka, hogy a nők egy része próbál vakon utánozni egy híres színésznőt vagy modellt. Ebből adódóan egyéniségükhöz nem illő ruhát, sminket vagy frizurát viselnek. Ez még egy gyönyörű nőt is nevetségessé tehet, de biztosan nem segít abban, hogy szép legyen. Hogyan lássuk meg magunkban az egyéni szépséget? Olvasd el cikkünket!

Biztos észrevetted, hogy a Facebook-on rendszeresen teszek közzé idézeteket. Ezen a héten ez az idézet volt nagyon népszerű, és mivel nekem is nagyon tetszik, ezért ezzel kívánok neked kellemes hetet:

„Teljesen mindegy, hogy mit mondanak az emberről. Csak az számít, hogy ki mondja.” – Oscar Wilde

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük