Végre itt a tavasz! Bár dátum szerint még nem, de az idő nagyszerű. Évek óta nem volt ilyen meleg februárban. Reméljük így is marad.
Éppen ezért kicsit sietnem kell, hogy még idejében megkapd a tavaszi bőrápolás tippeket.
Ám mivel a bőrápolás alapja minden esetben az arctisztítás, ezért érdemes erre különös gondot fordítani. Sajnos, még az arctisztításhoz kapcsolódóan is rengeteg tévhit van életben, ezért lényegesnek tartottam, hogy ezektől megszabaduljunk. Összeszedtem azokat a tévhiteket, amik a leggyakoribbak.

ARCTISZTÍTÁS TÉVHITEK

Rengeteg tévhit él még ma is a köztudatban, ami az arctisztítás témakörébe tartozik és alkalmazásával rombolod arcbőröd egészségét. Tudj meg többet! A cikk folytatásához kattints ide!

A másik téma, amiről nem lehet eleget beszélni, a szájápolás. Végre megérkezett az i bling elektromos fogkefe. Amióta az arctisztító készüléket használom, azóta várom, hogy legyen fogkefe is. A minőségéhez kétség sem fér. Ennek ellenére leteszteltük, hogy biztosak legyünk abban, hogy most is a megszokott minőséget kapd.
A teszt az Ambrózia blogon olvasható. Itt egy rövid kivonat:

I BLING ELEKTROMOS FOGKEFE TESZT

Azt már tudtam, hogy ez az elektromos fogkefe sokkal kisebb, mint amit eddig megszokhattunk, mert úgy lett kialakítva, hogy magunknál hordhassuk napközben. Mégis amikor először a kezembe vettem meglepett, hogy mennyire kicsi. Nem sokkal nagyobb egy szempillaspirálnál. A cikk folytatásához kattints ide!

EQ Maxon nano ezüst fogkrém

Ebben a hónapban megérkezett az EQ Maxon nano ezüst fogkrém. Bár már használom, írásos teszt még nem készült róla. Pár szóban: nagyon tömény, keveset kell belőle használni, tehát gazdaságos. Fluormentes, ami nagyon fontos. És hát az íze és az illata az elképesztő. Azonnal megszerettem. Hamarosan bővebben írok róla az Ambrózia blogon.

A Facebook oldalunkat érdemes figyelni, mert sok érdekesség jelenik meg. A múlt héten indult hírességekről szóló sorozatunk, ami alapján megtudhatod, kik használnak koreai kozmetikumokat. Kedvenc idézeteidet is begyűjtheted a bejegyzésekből.

És végül ezzel az idézettel kívánok neked nagyon kellemes és eredményes hetet:
„Igaz, hogy a balszerencse csak balszerencse marad, de ha az embernek akad egypár jó társa, aki szabad elhatározásából segítségére van, az nem kis vigasz e sáros földtekén.”
Erich Kästner

Szeretettel: Ambrózia team

3eü4ewdspéolFrissítés: Az i bling elektromos fogkefét és a EQ Maxon nano ezüst fogkrémet már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük