Amióta az i bling elektromos arctisztítót először használtam, azóta türelmetlenül vártam, hogy ugyanennek a gyártónak a fogkeféje is eljusson végre hozzánk. Nagyon sok fotót láttam már róla és sok áradozó véleményt is hallottam, és most végre itt van és kipróbálhattam.
Azt már tudtam, hogy ez az elektromos fogkefe sokkal kisebb, mint amit eddig megszokhattunk, mert úgy lett kialakítva, hogy magunknál hordhassuk napközben. Mégis amikor először a kezembe vettem meglepett, hogy mennyire kicsi. A tok praktikus és nagyon jól néz ki. Ennyit a külsejéről.

Először a kényelemről írok. Elképesztő, hogy mennyire kényelmes, hogy nem hálózatról működik, hanem elemmel. Régebben az elektromos fogkefe vezetékével rendszeresen lelöktem a dolgokat a fürdőszoba polcról. Az i bling elektromos fogkefével ez nem történhet meg, akár körbe is sétálhatod a lakást fogmosás közben, ha ahhoz van kedved. Nagyon meglepő volt ezzel a fogkefével fogat mosni. Csiklandoz, nevetésre ingerel. Ez azért van, mert elképesztően magas a rezgésszáma. Ettől félig úgy éreztem, hogy nagyon erősen tisztít. Ez azonban csak az érzés, mert nem ütötte meg a fogamat és az ínyemet sem sértette fel. Picit sem vérzett az ínyem fogmosás után, tehát mégsem túl erős a rezgés. Nem is igazán tudom, hogyan érzékeltessem. Nagyon rövidek és sűrűk a rezgések. Érdekes érzés ezzel a fogmosás.

Következő elképesztő dolog az apró fej. Olyan pici a fogkefe feje, mintha gyerekfogkefe lenne, de nem az. Nagyon jól befér leghátulra is, közvetlenül az állkapocsszegletig.
Végül a fogmosás utáni érzésről szeretnék néhány szót szólni. Olyan érzés volt, mint amikor rendelői körülmények között végeztetek teljes tisztítást és polírozást. Még egy fél óra múlva is a fogaimat tapogattam a nyelvemmel, annyira sima volt és igazán tiszta. Az i bling elektromos arctisztítóhoz hasonlóan az elektromos fogkefén is egy mozdulat fejet cserélni, így ezt is együtt használjuk a lányommal. Így csak egy készülékre van szükség, igazán gazdaságos.

Még egy apró megjegyzés. Az ára nagyon kedvező, amihez két plusz pótfej is jár. Egyéb megbízható márkák elektromos fogkeféi ennek többszörösébe kerülnek. Mindent összevetve a lehető legjobb fogkefét kaptam meg. Imádom!

Még egy megjegyzés. Az antibakteriális hatás megszállottja vagyok, ezért EQ Maxon nano ezüst fogkrémmel használom, de erről majd egy későbbi tesztben szólok bővebben.
Ha meggyőzött a tesztem, szerezz be te is egyet! Egészen biztos, hogy olyan elégedett leszel, mint én 🙂

Frissítés: Az i bling elektromos fogkefét már nem forgalmazzuk, de ITT tudsz szétnézni fogkeféink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük