A Suiskin rózsás arcmaszkot már kétszer használtam, mióta megkaptam, és nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon megszerettem, és újra fogok venni. A szobában tárolom, ezért szobahőmérsékletnél picit hidegebb szokott lenni, de jólesően.

Maga a maszk olyan, mint egy krém, de le kell mosni kb. 25 perc után. Ez megkönnyíti a dolgom, mivel a papír maszkok, ha felállok, leesnek, de amit fel kell kenni, az ott marad. Az egyetlen idegesítő dolog, hogy a szemüvegemet nem vehetem fel (nyilvánvalóan), így az orromig se látok – de, gondolom, nem mindenkinek van meg ez a problémája.

Azt hallottam erről a maszkról, hogy sokat kell használni belőle, és nem éri meg, de nekem nem kellett sokat felkennem. Szerintem még sokáig fog tartani ez a tégely. Pár perc után már nem is érzem, hogy fent van, és a 25 perc leteltével egy részét beszívja a bőröm, de a maradékot le kell mosni. Ragadós, de könnyen lejön.

Miután megtörlöm az arcom, olyan pihe-puha, mint a babák bőre. És ami igazán figyelemre méltó, az az, hogy nem csak öt percig marad ilyen, hanem legalább egy napig, ha nem tovább. Hidratálja a bőrömet. Nem is kell BB krémet használnom másnap (vagy aznap, ha a reggeli készülődés közben használom), hanem csak korrektort a nagyobb bőrhibákra és maximum púder (hogy a korrektor ne jöjjön le). Ha nincs pattanásom, nem is kell semmi, ezért nagyon szeretem.

Tesztelte: Riva Silver

Riva portré

Frissítés: A Suiskin sejtregeneráló rózsás arcmaszkot már nem forgalmazzuk, de próbáld ki helyette a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Skinfood levendulás maszkot!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük