Másfél héttel ezelőtt nagy öröm ért. Egy kedves barátom meghívott minket – Riva lányomat és engem – hogy töltsük nála a hétvégét. Ez azért volt ekkora öröm, mert gyönyörű helyen él, távol a város zajától.
Már elgondolni is kellemes volt, hogy sikerül két napra kiszakadni a mindennapokból. Ígéretes hétvége előtt álltunk, ám ez azonnal felvetett némi problémát. Amikor elkezdtem megtervezni, hogy mi mindent kell magunkkal vinni, és eljutottam a tisztálkodó szerekig, akkor döbbentem rá, hogy az arctisztítással gondban leszek.

Évek óta a Sulwhasoo gyógynövényes szappant használom. Imádom az illatát, a hatását. Fel sem merült bennem, hogy változtassak. Ám egy hátránya mégis van a szappannak, igen nehézkes magammal hurcolni. Olyan arctisztítót kellett keresnem, ami könnyen hordozható. Erre jó megoldásnak tűnt a Suiskin gabonás gyengéd arctisztító hab, ami tubusos csomagolásban van.

Az arctisztító kozmetikumok pont azok közé tartoznak, ahol nagyon nehezen viselem a változást. Szeretem a jól bevált arclemosómat használni évekig. A felmerült probléma miatt azonban kipróbáltam a Suiskin gabonás gyengéd arctisztító habot, hiszen már annyi jót hallottam róla, hogy kíváncsivá tett.
A teszt során előnyt jelentett, hogy nagyon kritikusan szemlélek minden új arctisztító készítményt, ezért igen szigorúan figyeltem a használat során. A Suiskin gabonás arclemosó hab elsődleges előnye, hogy minden bőrtípusra használható. Ez a mi esetünkben kifejezetten jól jött, mert így kettőnk számára csak egy tubus arctisztítót kellett elcsomagolni és az elektromos arctisztítót. A cikk a kép alatt folytatódik.

A hátránya, hogy második lépéses arctisztító, tehát arclemosás előtt szükséges a smink eltávolítása. Itt elsősorban a színes kozmetikumra gondolok, a szempillaspirálra, a szemhéjfestékre, a szemhéjtusra. Ebben az esetben ez cseppet sem zavart, mivel nem szándékoztam túrázáshoz sminkelni. A BB krémet és a púdert pedig maradéktalanul eltávolítja a Suiskin gabonás arclemosó hab.
Amikor először a kezembe vettem a Suiskin gabonás arclemosót, meglepett az egyszerűsége. Semmi csillogás, semmi extra dizájn, egyszerű halványsárga tubus. Kinyitottam a tubust és megszagoltam, de nem éreztem semmit. Ezért azt hittem, hogy illatmentes, de tévedtem.
Bevizeztem az arcomat és az i bling elektromos arctisztító fejet, majd rányomtam egy keveset az arctisztító habból. Korábbi tapasztalataim révén nem követtem el azt a hibát, hogy túl sokat nyomjak rá. Mindössze egy centiméternyi csíkocskát tettem a fejre.

Bekapcsoltam az i bling elektromos arctisztítót és elkezdtem az arcbőrömön végig haladni apró körkörös mozdulatokkal.
Ekkor ért az első meglepetés. Ahogy az arclemosó hab elkezdett felhabzani, azonnal megcsapott az illata. Mintha frissen sült cipókat hordtak volna be körém a fürdőszobába, olyan illat lengett körül. Nagyon kellemes. Ahogy tisztítottam az arcom, az arctisztító egyre krémesebb habbá vált a bőrömön. Bár keveset tettem az arctisztítóból a fejre, de még ez is soknak bizonyult.

Végighaladtam az arcbőrömön, majd elkezdtem langyos vízzel leöblíteni. Olyan érzés volt, mintha felhabosított krémet öblítenék le. Nagyon érdekes és különösen kellemes állaga lett az arclemosónak az arctisztítás során. Minél habosabb lett, annál krémesebb is. Leöblítettem a Suiskin gabonás arclemosó habot maradéktalanul, majd szárazra töröltem az arcomat. Végighúztam a száraz bőrömön az ujjamat. Nagyon sima lett, kevésbé voltak érezhetők az egyenetlenségek, különösen kellemes hidratált érzés volt.

Ettől függetlenül nem mulasztottam el a megfelelő arcápolást. Ezután következett a toner és a hidratáló, amiket a bőröm különösen gyorsan felszívott.
A végeredmény: kellemes, tiszta, hidratált érzés.

Nagyon örültem, hogy a körülmények rákényszerítettek, hogy kipróbáljam a Suiskin gabonás arctisztító habot. Továbbra is fogom használni, nem csak utazások alkalmával. A hétvégénk nagyon jól sikerült. Gyönyörű helyeken jártunk. Két nap után kitisztult fejjel, feltöltődve, élettel teli és egészséges bőrrel tértünk vissza a hétköznapokba. Ez egyrészt a friss levegőnek, másrészt a Suiskin gabonás gyengéd arctisztító habnak köszönhető.

Gabonamezők tápláló ereje a polcodon!

Tesztelte: Franky

Franky

Frissítés: A Suiskin gabonás arctisztító habot már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük