A BRTC Jázmin BB krém az egyik legnagyszerűbb választás olyan arcbőrre, mely kissé vízhiányos. Érett bőrre különösen ajánlott.

Alapvetően ránctalanító és fehérítő hatása van, megjelenésében teljesen természetes, egyáltalán nincs minimális maszkhatás sem. Arctisztítás után hidratáló krémet használtam, azután vékony rétegben felkentem a jázminos BB krémet. Először nagyon furcsa volt, mert az állaga sokkal folyósabb, mint az eddig használt BB krémeké. Olyan érzés volt, mintha színezett hidratáló krémet kennék az arcomra. Pár percig vizesen fénylett a bőröm, kicsit meg is ijedtem, hogy így marad. 10-12 perc alatt tökéletesen felszívódott a BB krém, teljesen matt hatású lett. Még fedő púder sem kellett a tetejére. Az illata nagyon enyhe, egyáltalán nem zavaró.

A BB krémet délelőtt 10 órakor próbáltam ki, és még este 10 órakor is ugyanúgy nézett ki. Nem repedezett fel, nem fénylett be. Ugyanolyan matt hatású volt. Teljesen természetes érzetet nyújtott egész nap, ha hozzáértem az arcomhoz, nem tűnt fel, hogy smink van rajta. Plusz előny, hogy a szem környéki finom ráncokat összehúzta, kisimította. Akinek vízhiányos, érett bőre van, csak ajánlani tudom ezt a típusú BB krémet.

Frissítés: A BRTC Jázmin BB krémet már nem forgalmazzuk, ITT tudod megnézni jelenleg kapható BB krémeket.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük