Kezdőlap Kozmetikum tesztek TONYMOLY Fruit Princess szájfény teszt

TONYMOLY Fruit Princess szájfény teszt

3 min read
0
0
749

Tonymoly szájfény tesztAmint megláttam ezt a kis hercegnőt, rögtön tudtam, hogy meg fogom venni. Ez a falatnyi apróság mindenhová elkísér, és az ajkaim ezáltal mindig ápoltak.

Ez a kis szájfény pici, tehát még a legkisebb táskában is könnyedén elfér. A mennyisége nem túl sok, de nem is túl kevés. Kicsi a hercegnő, tehát nem fér bele sok csillogás, de nem is kell belőle sokat használni.

A külső után foglalkozzunk azzal, ami a csomagoláson belül van. Magából a szájfényből elég egyszerre egy réteget felkenni.

Miután felkentem, kb. húsz perc múlva már nem éreztem az ajkaimon, hogy ott van. Ez azért volt, mert a hercegnő shea vajat is tartalmaz, amelyet az ajkak magukba szívnak, és csak maga a csillogás marad rajtuk. Sokszor érzem úgy, hogy ki van száradva a szám, de ezt a szájfényt így is tudom használni, mivel a benne lévő shea vaj felpuhítja cserepes ajkaimat.

Maga a csillogó réteg még órákig az ajkaimon van a shea vaj felszívódása után is, de én néha újrakenem még akkor is, ha még csillog, hogy újra érezzem a szájfényt.

Több ízben is megkaphatjuk a hercegnőt. Én a gránátalmásat próbáltam ki először, és nagyon tetszik. Tényleg valódi gyümölcsös illata van, ami kellemes meglepetés volt a sok mű szájfény használata után.

A szájfény pontos adatait itt tudod megtekinteni: Tonymoly Princess szájfény

Tesztelte: Riva Silver

Riva portré

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Kozmetikum tesztek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Teszt: So Natural Woo Ajakfeltöltő – Lovely Pink

Ha neked is keskenyebbek az ajkaid, mint nekem, akkor imádni fogod. Akkor is, ha szereted …