Amint megláttam ezt a kis hercegnőt, rögtön tudtam, hogy meg fogom venni. Ez a falatnyi apróság mindenhová elkísér, és az ajkaim ezáltal mindig ápoltak. Ez a kis szájfény pici, tehát még a legkisebb táskában is könnyedén elfér. A mennyisége nem túl sok, de nem is túl kevés. Kicsi a hercegnő, tehát nem fér bele sok csillogás, de nem is kell belőle sokat használni.

A külső után foglalkozzunk azzal, ami a csomagoláson belül van. Magából a szájfényből elég egyszerre egy réteget felkenni. Miután felkentem, kb. húsz perc múlva már nem éreztem az ajkaimon, hogy ott van. Ez azért volt, mert a hercegnő shea vajat is tartalmaz, amelyet az ajkak magukba szívnak, és csak maga a csillogás marad rajtuk. Sokszor érzem úgy, hogy ki van száradva a szám, de ezt a szájfényt így is tudom használni, mivel a benne lévő shea vaj felpuhítja cserepes ajkaimat.

Maga a csillogó réteg még órákig az ajkaimon van a shea vaj felszívódása után is, de én néha újrakenem még akkor is, ha még csillog, hogy újra érezzem a szájfényt. Több ízben is megkaphatjuk a hercegnőt. Én a gránátalmásat próbáltam ki először, és nagyon tetszik. Tényleg valódi gyümölcsös illata van, ami kellemes meglepetés volt a sok mű szájfény használata után.

Tesztelte: Riva Silver

Riva portré

A TonyMolly Fruit Princess szájfényt már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a Benton Honest ajakápolót!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük