A megfelelő arctisztítás témája kimeríthetetlen. Ha hosszú időn keresztül szép és egészséges bőrt akarunk,nap, mint nap tenni kell érte. Erre kezdetnek máris tökéletes megoldást nyújtanak az arclemosó habok.

Most következő terméktesztemben egy új arclemosó habot szeretnék bemutatni Nektek, mely az én polcomról biztos el fog fogyni a tél végére a napi használattól, ez pedig nem más, mint az Innisfree Jeju vulkanikus arclemosó hab.

Azért próbáltam ki, mert bár imádom a Bentont és nyáron tökéletes volt a bőrömnek, azt vettem észre, hogy ahogy hűlt a levegő, kissé szárította bőrömet. Ez tipikus példája annak, hogy bőrünknek más-más ápolásra van szüksége az évszakok változásával.

Miben más az Innisfree Jeju, mint a többiek?

Első látásra nem sokban, szép külső, kellemes illat és textúra. A használata során viszont felfedeztem benne valamit, ami a többiben nincs meg, s ami alátámasztja a pórusösszehúzó titulusát.

A legtöbb arclemosó hab gyengéden, lágyan távolítja el a szennyeződéseket, szépen lehozza a napi sminket és már használat közben is hidratál. Ezt mind tudja a Jeju is, de még valamit hozzátesz ezekhez. Egy nagyon finom arcradírozást is, mert kicsi, ám jól érzékelhető szemcsék vannak benne, egyenesen a vulkanikus talajból. Ahogy felkenem az arcomra a terméket, ujjaimmal és a bőrömön is érzem ezeket a puha kis gömböket, használat közben viszont már egyáltalán nem.

Valóban nagyon kíméletes, miközben mégis radírozza a bőrt.
Ez azért fontos, mert az arcradírozás minden évszakban rendszeresen kell a bőrnek, ám sok terméket nem javasolnak napi szintű használatra, hogy ne okozzon állandóan micro sérüléseket a bőr felszínén.

A Jeju viszont egyesítette magában az arclemosók gyengédségét az arcradírozás hatékonyságával, ezért minden bőrtípusnak eredményes napi szintű tisztítást és ápolást tud biztosítani.

Nagyszerűségéhez sokat hozzátesz egy a bőr számára igazi elixírként használható természetes összetevő, a vulkáni agyag. Nagyon erős a nedvszívó képessége és tápanyagokban, ásványi anyagokban rendkívül gazdag. Ráadásul enyhén lúgos, ez pedig jót tesz a bőrnek a tisztítás, méregtelenítés szempontjából.

Legfőbb tulajdonságai:

Kiszerelés: vidám, élénk színű, nagy méretű tubus (150 ml)
A krém textúrája: lágy, krémes, az illata visszafogott, finom, könnyedén eldolgozható a bőrön
Hatékonyságstars_5
(látványosan tiszta bőrt eredményez,frissít, összébb húzza és kitakarítja a pórusokat, mélyen hidratál, nagyszerűen előkészíti a bőrt a további ápolási folyamatokra)

Bátran ajánlom mindenkinek, aki

::: még keresi a hatékony arclemosó habot
::: szeretné valami újdonsággal kényeztetni a bőrét
::: fontosnak tartja a napi szennyeződések alapos eltávolítását a bőrről
::: kíméletes arcradírozó kozmetikumot keres, ami nem sérti a bőrét a napi használat mellett sem

Frissítés: A Innisfree Jeju vulkanikus arclemosó habot már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

1 hozzászólás

  1. […] kíváncsi vagy még az Innisfree Jeju arclemosó habra, IDE kattintva tudod elolvasni az Ambrózia Kozmetikum bloggerének terméktesztjét […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük