Kedvesek!

A napokban több megkeresés is az arclemosókra vonatkozott, milyen bőrre mi lenne a legjobb, melyik mit tud, milyen árban vannak, ez késztetett arra, hogy csokorba szedjem Nektek az áruházunkban megtalálható arclemosók legfontosabb alaptulajdonságait és ezeket egy felületen, jól átláthatóan átadjam Nektek, hogy mindenki könnyen és gyorsan megtalálhassa a Neki valót!
Csapjunk is bele az arclemosókba!

A legrégebbi, oszlopos tag a Suiskin Gabonás arctisztító hab.

Sokan a régi, sárga köntösben ismertétek meg, azóta a csomagolás megújult, nagyobb is lett, de a termék minősége változatlan!
Ilyen volt és ilyen lett:

Nagyon sokaknak bejött, 5 féle gabonát tartalmaz, melyek nagyon jó hatással vannak a bőrre, remekül hidratál és kicsit világosít is a bőrtónuson. Akiknek nincs kimondottan bőrproblémájuk, csak valami olyat keresnek, ami hatékonyan tisztít és jól hidratál, azoknak érdemes ezt választani.

Kiszerelés: 120 ml
Sajnos jelenleg nincs az áruházban.

A következő az a bizonyos Missha-trió, a tejes-krémes arclemosó habok 3 féle változatban.

::: Missha tejes-krémes szamócás arctisztító hab
Elsősorban szárazabb bőrre ajánlott, mert a szamóca magas C-vitamin tartalma feltölti és ápolja a bőrt.
Kellemes, édes illata van és megnyugtatja az irritált bőrt, ami puha és selymes lesz.

::: Missha tejes-krémes zöld teás arctisztító hab
Problémás, zsíros bőrre fejlesztették ki. A zöld tea frissít, szabályozza a faggyútermelést és eltünteti az arc zsíros csillogását.

::: Missha tejes-krémes csokoládés arctisztító hab
Segíti a bőr feszességének visszanyerését és megtartását. A magas kakaótartalom segíti a vérellátást és a vízháztartást, rendkívül gazdag B1-B2-B3 vitaminban és vasban, ami elengedhetetlen az egészséges bőr számára. Lipidjei zsírbontó hatásúak, a bőrön és a szaglóhámon keresztül felszívódó csokoládé illat pedig stimulálja az agy örömközpontját, így még a boldogságérzetet is fokozza.

Kiszerelés: 172 ml

Végül, de nem utolsó sorban ott van a Benton-család arclemosó habja is.

Aki szeretne valamilyen, a Suiskin Gabonás arctisztítóhoz hasonló hatású arclemosót, az bátran válassza a Bentont. Nagyon jól tisztít, szép, gyöngyház fehér színe van és kellemesen krémes, tiszta illata. Normál és problémás, valamint extra érzékeny bőrre egyaránt nagyon jó. (mégiscsak egy csiganyálas termékről beszélünk). A benne lévő csiganyál segíti a bőr apró sérüléseinek gyorsabb gyógyulását és még a legérzékenyebb bőrt sem irritálja.

Kiszerelés: 150 g
Miért érdemes krémes állagú arctisztítót, arctisztító habot választani?
Mert kíméletesen és alaposan tisztít. A finom textúrájának köszönhetően nem fog mikrosérüléseket okozni a bőr felszínén. Alaposan tisztít, mert a sűrűbb textúrája magához köti a láthatatlan szennyeződéseket. A közönséges csapvíz sokaknak a bőrét szárítja. Az arclemosó habok használatával ez elkerülhető, mert jól hidratálnak, így már az arctisztítás közben egyben ápolod is a bőröd.

írta: Anna Vent

ITT tudsz körülnézni arclemosóink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük