A Sulwhasoo volt az első bőrápoló márka a világon, ami bevezette a First Care Szérumot, a bőrápolás első lépéseként. Azóta a világpiac csúcsterméke lett, 1997 óta az eladások értéke elérte a 100 milliárd wont (67,7 millió euró). Sikertörténete a koreai kozmetikum piacán egyedülálló.

A First Care szérum koreai gyógynövényekből készül. A szérum biztosítja a bőrápolás optimális eredményességét, elősegíti a bőr egyensúlyát, valamint feltölti azt nedvességgel és alapvető tápanyagokkal. A gyepliliom és az édesgyökér növelik a szinergiahatást, visszaállítják a bőr természetes, egészséges ragyogását. Az arcbőr azonnal elnyeli a szérumot, ezáltal az sima, puha és rugalmas lesz. Előkészíti az arcbőrt a további arcápoláshoz, növeli a használt bőrápolók hatékonyságát.

Az alapvető funkción kívül rengeteg módon felhasználható a Sulwhasoo First Care Szérum. A felhasználási módokat évszakokra szedtük szét, hiszen minden évszakban más típusú törődést igényel arcbőrünk. Bőrünk folyamatosan változik és alkalmazkodik a négy évszak váltakozásához. A First Care Serum elve a bőr és a természet harmóniáján alapul. Megfelelő arctisztítás után legelőször ezt a szérumot kell alkalmazni, ez lényeges eleme az egész napos szépségnek, egész évben.

Alább találhatók a linkek, melyek a tavaszi felhasználási tippekhez vezetnek.

Sulwhasoo First Care Serum – Tavasz 1. rész >>

Sulwhasoo First Care Serum – Tavasz 2. rész >>

Sulwhasoo First Care Serum – Tavasz 3. rész >>

Frissítés: A First Care szérumot már nem forgalmazzuk, de ITT tudsz körülnézni szérumaink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük