A Sulwhasoo létrehozta a speciális First Care Serumot, továbbá kidolgozta az évszakok alapján a szépség tippeket. A szépség technológiájára minden nőnek szüksége van ahhoz, hogy minden évszakban megtalálja a megoldást a szép és fiatalos megjelenésre.

Az alábbi tippek tavasszal a leghatékonyabbak, így érhető el a mindennapos szépség, egészség és fiatalság.

Meleg víz és pozitív gondolkodás

Minden reggel igyunk meg egy pohár meleg vizet, amikor megtisztítottuk az arcunkat. Utána alkalmazzuk a First Care szérumot, közben pozitív dolgokra gondoljunk. Ez elősegíti az endorfin termelődést és javítja az anyagcserét.

Víztiszta bőr érdesség helyett

A First Care szérumot alkalmazd első lépésként az arctisztítás után, ezzel biztosítod, hogy a fehérítő szérum, illetve a fehérítő vagy hidratáló krém a bőr mélyebb rétegeibe hatoljon. A First Care szérum növeli az utána használt kozmetikumok felszívódását, maximalizálja a fehérítő vagy hidratáló hatást. Ragyogó arcszínt, víztiszta arcbőrt eredményez.

A First Care Serum 3-6-9 szabálya

Védd a bőröd a First Care szérum alkalmazásával az arctisztítás után 3 másodpercen belül. 6 óra múlva hidratáld újra arcbőrödet a szokásos módon (arctisztítás, First Care Serum, hidratáló szérum vagy krém). Ezt ismételd meg este 9 órakor. A bőröd reagálni fog rá, ha ezt elvégzed minden nap, minden reggel és este. Ezzel jobb állapotban tudod tartani arcbőrödet, mint a drága esztétikai kezelésekkel.

Sminkjavítás First Care szérummal

Tegyél egy-két csepp First Care szérumot egy fültisztító pálcikára és ezzel egyenesítsd ki a szemfestékedet. Ez jó és könnyű módszer arra, hogy tökéletesítsd sminkedet, mindezt károsodás nélkül. Így megőrizheted a szemkörnyék tisztaságát, egészségét és rugalmasságát.

Megoldás a sötét karikás szemekre

A sötét karikák könnyen eltüntethetők. Masszírozz néhány csepp First Care szérumot a szemkörnyékre. Kezdd a szemöldöknél és haladj körben háromszor a szem körül. Ezután kend be a szemkörnyéket sötét karikák elleni szemkrémmel, majd masszírozd át újra a szemkörnyéket. A masszázs felfrissíti a szemkörnyéki keringést, eltünteti a sötét karikákat.

A gyors smink titka

Három csepp First Care szérumot keverj össze egy kevés BB krémmel. A BB krém nem hidratál eléggé, a First Care szérum pótolja ezt. Az összekevert BB krémet oszlasd el az arcbőrödön, így egy perc alatt kész a természetes smink.

Frissítés: A First Care szérumot már nem forgalmazzuk, de ITT tudsz körülnézni szérumaink közt.

Ez is érdekes lehet...

2 hozzászólás

  1. Szia!
    Nagyon jók ezek a tippek. Nem akarod őket folytatni a többi évszakkal?

    1. Szia,
      Örülök, hogy tetszenek a tippek. Hamarosan lesz folytatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük