Kezdőlap Kozmetikum tesztek LIC őssejtes csigakrém teszt

LIC őssejtes csigakrém teszt

3 min read
0
0
914

LIC őssejtes csigakrémA LIC őssejtes csigakrém egy multifunkcionális arckrém, alapvető összetevői a csigaváladék és az alma őssejt.

Első hallásra ódzkodtam attól, hogy olyan krémet használjak, amelyben csigaváladék van. Ezzel nyilván nem egyedül én vagyok így, ám hosszas rábeszélés után kipróbáltam.

A krém állaga nagyon könnyű, illata jóformán egyáltalán nincs. Arctisztítás után kis mennyiséget kentem az arcomra. Ami azonnal feltűnt, hogy roppant gyorsan felszívódott a krém. Nem hagyott maga után ragacsos felületet, szó szerint bársonyos tapintásúvá varázsolta a bőrömet. Szinte sajnáltam utána rákenni a BB krémet.

Az arckrémek hatékonyságával kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok, kizárólag azt hiszem el, amit látok. Ezért volt nagyon furcsa a csigakrém hatékonyságának sebessége.

Valójában nem magamon vettem észre, hiszen az ember a saját arcbőrének változásait igen kevéssé észleli. Egy ismerősömnek hoztam egy kis tubussal, és három nap múlva, amikor újra találkoztunk, megdöbbentem. Az arcbőr színét teljesen semlegesítette, eltüntette a vörös foltokat, az ismerősöm szó szerint tíz évet fiatalodott. A változás megdöbbentő volt. Még egyszer kiemelem, hogy mindez három nap alatt történt, és csak naponta egyszer használta a krémet.

Hidratáló krémként is nagyon kellemes, de sminkalapként is tökéletes, mivel nagyon gyorsan felszívódik, hiszen nem kell az arcápolás után várakozni, hogy el lehessen kezdeni sminkelni. Olykor szemránckrém helyett is ezt használom, mert nagyon szépen kisimítja a szemkörnyéki apró ráncokat.

A LIC csigakrém részletes termékleírása itt található >>

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Kozmetikum tesztek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Teszt: So Natural Woo Ajakfeltöltő – Lovely Pink

Ha neked is keskenyebbek az ajkaid, mint nekem, akkor imádni fogod. Akkor is, ha szereted …