A TONYMOLY szempillaspirált több mint fél éve kezdtem el használni, és nagyon szeretem. A csomagolása sokkal kisebb, mint más szempillaspiráloké, de ez nincs hatással a tartalmára. Először a spirál cicás mintája ragadott meg, majd használatkor rájöttem, hogy jól döntöttem, amikor ezt választottam. Nagyon fontos kiemelni, hogy a spirálrésze kisebb és vékonyabb az átlagos szempillaspirál méreteinél. Így sokkal könnyebb használni, és a szemzugok sem maradnak ki sminkelés közben, mivel a kecses spirálrész oda is könnyedén befér.

A spirál a szempillákat gyönyörűen kiemeli és dúsítja anélkül, hogy elnehezítené őket. Két típusa van ennek a spirálnak: a hosszító és a dúsító. A hosszító spirál fejének íves, karcsú alakja van, és szép ívet ad a szempilláimnak. A fej végén mindig marad egy kevés festék, és ezt le kell szednem a tubus szélére. A dúsító spirál feje tömzsi és rövidebb, mint a hosszítóé, és úgy ad tartást a szempilláimnak, hogy nem nehezíti el őket. Használtam már olyan szempillaspirálokat, amelyek dúsítottak, de közben lehúzták a pilláimat. Ez azonban nem nehezít, csak látványra többszörözi őket, nagyon jó optikai hatást nyújt.

Először a hosszítóval próbálkoztam, de az nekem nem igazán tetszett, és végül cseréltünk az édesanyámmal, akinek a dúsító változat volt meg. Ő azt tapasztalta, hogy a dúsító csípi a szemét, és ezért nem nagyon használta, nekem viszont tetszik. A hosszító nekem azért nem tetszett, mert összetapasztotta a pilláimat. Ő viszont jól tudja használni, és jobban is áll neki.
A dúsító változattal jobban meg vagyok elégedve, de vannak, akiknek a másik tetszik jobban. Érdemes kipróbálni, jó termék.

Írta: Riva Silver

Frissítés: A TONYMOLY Cats Wink szempillaspirált már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük