Egy BB krém, ami jóval olcsóbb, mint amit megszokhattunk, ám mindazt az előnyt és minőséget is ígéri, amit megszoktunk a koreai BB krémektől. Tényleg olyan jó a Holika Holika Petit BB krém?

Bevallom, eddig, ha BB krémről volt szó, számomra elsősorban a Missha létezett, egyszerűen nem tudtam mellényúlni, akármelyik krémjüket, alapozójukat is teszteltem. De amikor megérkezett ez az új BB krém, átmenetileg félretettem a Missha-k iránti elfogultságomat, és nagy érdeklődéssel rögtön az első szállítmányból rendeltem egyet.

legfőbb okom erre az volt, hogy nagyon kíváncsi voltam, mit tud egy olyan BB krém, ami ennyivel olcsóbb, mint amikkel én eddig találkoztam a koreai kozmetikumok és a BB krémek világában. A többihez viszonyítva szinte nevetséges az ára, s mégis sokat ígért. Ellenőriznem kellett. Lássuk, mire jutottam!

A Holika Holika Petit BB krém külseje meglehetősen szimpla első ránézésre. Visszafogott színvilág, különösebb díszítés nélküli tubus. Nincs eltúlozva. A mérete kellemesen kézre álló, könnyen elfér a kisebb táskákban és a neszesszerekben is.

Az állaga sűrű és krémes, könnyen kenhető. Sűrűbb, mint a BB krémek többsége, textúrájában közelebb áll a hidratálóhoz. A bőrömön hamar és szépen eloszlott.

A leírás szerint már használat közben hidratál, így elsősorban száraz és normál bőrnek a legideálisabb, valamint fényvédővel is el van látva (30 SPF). Eddig első elgondolásra nem különbözik a BB krémektől.

Mondják néha a BB krémekre, hogy leginkább színezett hidratáló krémek. Erre a krémre ez a megfogalmazás tökéletesen ráillik. Meg kell hagyni, a fedése szemnek és bőrnek egyaránt kellemes volt.

(A képeket az Ambrózia Kozmetikum bloggere készítette. Egyik sincs retusálva)

Elsőre sötétnek tűnt a bőrömhöz képest, de megfelelően eldolgozva tökéletesen idomult a bőrtónusomhoz. A végeredmény egységes, matt bőrkép.

Az eddig általam tesztelt BB krémeknek a végeredménye sosem volt ennyire teljesen matt, árnyalatnyi ragyogást hagytak a bőrön. Én szeretem ezt a természetes fény utóhatást, ám aki a matt külsőt részesíti előnyben, annak a Holika Holika Petit BB krém jobban tetszhet.

S hogy megválaszoljam a fent feltett kérdést, miszerint tényleg olyan jó-e a Holika, azt kell mondjam, hogy megérte megvenni.

Azokon a napokon, amikor valami miatt száraznak érzem a bőröm, jó szolgálatot tesz. Az ára kimondottan barátságos, bírja a meleget is, egészen tartósnak mondanám, sőt, azt figyeltem meg, hogy pár óra elteltével volt tőle igazán szép a bőrkép. Adja tehát, amit a leírás ígért.

A Missha iránti rajongásom nem csökkent, de azt kell mondjam, akadnak még rajtuk kívül figyelemreméltó BB krémek. S a Holika Holika kis BB krémje az egyik.

Frissítés: A Holika Holika kis BB krémet már nem forgalmazzuk, de nézd meg teljes BB krém kínálatunkat.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük