Kezdőlap Koreai bőrápolás Egy petit BB krém – termékteszt

Egy petit BB krém – termékteszt

6 min read
0
0
1,667

Egy BB krém, ami jóval olcsóbb, mint amit megszokhattunk, ám mindazt az előnyt és minőséget is ígéri, amit megszoktunk a koreai BB krémektől. Tényleg olyan jó a Holika Holika Petit BB krém?

 

holikateszt8-holikaBevallom, eddig, ha BB krémről volt szó, számomra elsősorban a Missha létezett, egyszerűen nem tudtam mellényúlni, akármelyik krémjüket, alapozójukat is teszteltem. De amikor megérkezett ez az új BB krém, átmenetileg félretettem a Missha-k iránti elfogultságomat, és nagy érdeklődéssel rögtön az első szállítmányból rendeltem egyet.

A legfőbb okom erre az volt, hogy nagyon kíváncsi voltam, mit tud egy olyan BB krém, ami ennyivel olcsóbb, mint amikkel én eddig találkoztam a koreai kozmetikumok és a BB krémek világában. A többihez viszonyítva szinte nevetséges az ára, s mégis sokat ígért. Ellenőriznem kellett. Lássuk, mire jutottam!

 

holikateszt6

A Holika Holika Petit BB krém külseje meglehetősen szimpla első ránézésre. Visszafogott színvilág, különösebb díszítés nélküli tubus. Nincs eltúlozva.

A mérete kellemesen kézre álló, könnyen elfér a kisebb táskákban és a neszesszerekben is.

Az állaga sűrű és krémes, könnyen kenhető. Sűrűbb, mint a BB krémek többsége, textúrájában közelebb áll a hidratálóhoz. A bőrömön hamar és szépen eloszlott.

holika textúra

 

A leírás szerint már használat közben hidratál, így elsősorban száraz és normál bőrnek a legideálisabb, valamint fényvédővel is el van látva (30 SPF). Eddig első elgondolásra nem különbözik a BB krémektől.

Mondják néha a BB krémekre, hogy leginkább színezett hidratáló krémek. Erre a krémre ez a megfogalmazás tökéletesen ráillik. Meg kell hagyni, a fedése szemnek és bőrnek egyaránt kellemes volt.

holikabeforeafter
(
A képeket az Ambrózia Kozmetikum bloggere készítette. Egyik sincs retusálva)

Elsőre sötétnek tűnt a bőrömhöz képest, de megfelelően eldolgozva tökéletesen idomult a bőrtónusomhoz. A végeredmény egységes, matt bőrkép.

Az eddig általam tesztelt BB krémeknek a végeredménye sosem volt ennyire teljesen matt, árnyalatnyi ragyogást hagytak a bőrön. Én szeretem ezt a természetes fény utóhatást, ám aki a matt külsőt részesíti előnyben, annak a Holika Holika Petit BB krém jobban tetszhet.

S hogy megválaszoljam a fent feltett kérdést, miszerint tényleg olyan jó-e a Holika, azt kell mondjam, hogy megérte megvenni.

Azokon a napokon, amikor valami miatt száraznak érzem a bőröm, jó szolgálatot tesz. Az ára kimondottan barátságos, bírja a meleget is, egészen tartósnak mondanám, sőt, azt figyeltem meg, hogy pár óra elteltével volt tőle igazán szép a bőrkép. Adja tehát, amit a leírás ígért.

A Missha iránti rajongásom nem csökkent, de azt kell mondjam, akadnak még rajtuk kívül figyelemreméltó BB krémek. S a Holika Holika kis BB krémje az egyik.

MEGRENDELEM

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Koreai bőrápolás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

5 lenyűgözően egyszerű tipp, hogy a legszebb formádban ünnepelhess

Hogyan tehetsz magadért is, amikor annyi mindent teszel másokért? …