A koreai kozmetikai- és sminktrendek meglehetősen nagy léptékkel haladnak előre folyamatosan. Nekünk pedig nincs is más dolgunk, mint örülni minden előnynek, ami ezzel jár. Íme, az egyik.

A Missha The Original Tension Pact – Perfect Cover Alapozó (a továbbiakban Tension) méltán tarthat igényt a Missha egyik legújabb innovációja címre.

Nem sokkal a Cushion széria után érkezett meg hozzánk is és őszintén megmondom, nem gondoltam róla, hogy felül múlhatja. Lássuk, sikerült-e neki mégis.

A kiszerelés igazi csajos design-t kapott, lágy barackszín, a tetején lévő szivárványszív sávok jól ellensúlyozzák a kerekdedségét.

Aránylag nagy kiszerelés, de kézre áll, a tükör mérete ideális. Felnyitva látszik, hogy milyen újdonságot hordoz magában. Egyedi, hálószerűen kialakított párnával szerelték fel.

Maga a termék lágy és krémes, inkább nyomkodó, mint simító mozdulatokkal lehet igazán szépen felvinni.

Sokkal inkább alapozó, mint púder, de kompakt, jól használható. Tartósan fed, de egy egész napot (az én bőrömön) nem bírt ki. Ebben számomra gyengébbnek bizonyult, de alapozói minőségben mégis dicséretet érdemel. Normál bőrön önmagában szépen mutat, de igazán nekem primerrel vált be.

A Missha M Radiance sminkalappal (terméktesztjét ITT találod) kombinálva tartósabb és egységesebb volt, nem fullasztja be a bőrt és sok elismerő pillantást hozhat.

Végeredmény:

Normál bőrre javaslom elsősorban, alapozás céljából, nem púderként. Arra viszont nagyon jó, mert nem leszel maszatos, hála a kompaktságának. Aki hatékony, egyedi alapozót szeretne, nagyon megszeretheti, mert a természetes megjelenést jól hozza a bőrön.

Frissítés: A Missha The Original Tension Pact – Perfect Cover Alapozót már nem forgalmazzuk, de próbáld ki helyette a PURITO Cica Clearing BB krémet.

Menté

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük