Érdekes jelenségnek lehetünk tanúi napjainkban, ha alaposan körülnézünk. Az érett nők értékeiről és megítéléséről lesz szó ebben az írásban.

A gyönyörű, intelligens és magabiztos nők környezetében még ma is olykor hiányzik a férfiak ösztönzése és elismerése. Talán ezért fordul elő, hogy sok nő – az évek múlása ellenére – továbbra is fiatal szeretne maradni. Ugyanazt az életet szeretné élni, mint 25 évesen. Ilyenkor kezdődik a küzdelem, a végtelen verseny a fiatalító krémek és kozmetikumok segítségével. Súlyosabb esetben a fiatalító műtétekkel. Félre ne érts, a fiatalító kozmetikumok szükségesek, de nem mindegy, hogy milyen céllal és milyen elvárásokkal használod ezeket. Amikor a fiatalító kozmetikumokat azzal a céllal használod, hogy megőrizd kellemes megjelenésedet, méghozzá a korodnak megfelelő megjelenésedet, akkor nem ér majd kudarc, és elégedett leszel.

Az igazán bölcs nők azonban nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy belső lelki fiatalságukat megőrizzék, hiszen ez teszi nyilvánvalóvá azt a szépséget és bájt, amit belülről sugároznak kifelé. Ezek a nők mindig szépek. Attól, hogy 40 elmúltál, nem élhetsz úgy, mintha az életkorod bűncselekmény lenne. Ne szégyelld, és ne akard letagadni a korodat, mert ezzel csak sarokba szorítod magad. Egy ilyen helyzetből nagyon nehéz kikászálódni.

Érdekes és komplikált helyzet is kialakulhat ebben a korban. Olykor az erős családi kötelékek, és egy stabil házasság ellenére a férfi úgy érzi, hogy szüksége van egy 25 éves lányra. Ezzel a kérdéssel kapcsolatban a globális szabványok fejre álltak. Sokan elfogadják és elismeréssel adóznak az ilyen férfiaknak. Egy ilyen helyzetben nem értékelik eléggé a nőt, a tapasztalt családanyát. DE! Ez nem jogosít fel téged arra, hogy megadd magad ezeknek a hatásoknak és hangulatoknak.

Te csak maradj önmagad. Egy 25 éves lány még nem rendelkezik mély tapasztalatokkal, sokak szemében még ott az „üresség”, a tapasztalat hiánya. Természetesen, annak a kornak is megvan a szépsége, de ne te ne akard azt a korszakot újraélni, megvolt annak is az ideje. Egy érett nő sokkal több dolgot tud nyújtani a világnak, a környezetének, a családjának, mint bármelyik fiatal hölgy. Nem kétséges, hogy egy 25 éves fiatal nő mindig az érdeklődés középpontjában lesz, melyet elsősorban a megjelenésének köszönhet. De ha te a belső gazdagságra összpontosítasz, akkor sokkal szorosabb kapcsolatot tudsz kialakítani környezeteddel, mint egy kiváló megjelenésű fiatal lány. Éppen ezért nincs mitől tartanod, csak légy önmagad!

Évek teltek el, mire ezt a fejlődési szintet elérted, ahol most vagy. Ezt az időszakot nem lehet átugrani, ezt meg kell élni. A belső gazdagság nem kölcsönözhető és nem megvásárolható. Ezért ne sajnáld az életkorodat, az „elmúlt fiatalságodat”, hiszen neked már sokkal több értéked van, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Fogadd el magad, és tanuld meg szeretni magad! Keresd magadban a valódi nőiességet! Ne engedd, hogy megzavarjon a régóta elfogadott tendencia, ami csak a tömegek rossz irányba való fejlődését mutatja. A külsőségekre való túlzott odafigyelés az emberi lélek mélységét kevéssé befolyásolja. A külső fontos, de ha nincs egyensúlyban a belső értékekkel, akkor nem sokat ér.

A fenti mondatok talán túl „lelkizősnek” tűnnek, de igazak. Hidd el, hogy a 35 feletti nők a legszebb lények a Földön. Ők megbízhatók, rájuk lehet számítani. Szépek külsőleg és belsőleg is egyaránt. A tapasztalatot és a megértést láthatod a szemükben. A férfiak nagy részének életét ők gazdagítják a világon. Ne foglalkozz túl sokat a modern világ trendjeivel vagy véleményével. Ezek régóta kezdik elveszíteni az igazi és örök értékeket. Ne fogadd el mások erre ösztönző véleményét és ne vessz bele a reklámok világába.

Tekints magadra! Nézz a szíved mélyére! Ez több, mint elég. Ápold magad megfelelően, ezzel tegyél eleget önbecsülésednek. De belső gazdagságod és lelked szépsége sugározzon környezeted felé! Ennyi a szépség titka az érett nők korában.

Szeretettel: Franky

Franky

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük