A tavasz beköszöntével számos kellemetlenséget észleltem az arcbőrömön. Pl azt, hogy bárhogy hidratálok, valahogy a bőröm nem olyan élettel teli és a smink se mutat sehogy. Megoldás kellett!

Ahogy azt a 4 jel, hogy ideje lecserélni a téli bőrápolót című cikkben megírtam, egyértelmű volt, hogy valami változást kell belevigyek a télen kialakult bőrápolási rutinomba.

Így esett a választásom a COSRX AHA-BHA Bőrtisztító tonikra (a továbbiakban tonik), mivel a COSRX ADVANCED SNAIL 92 ALL IN ONE CSIGAKRÉMMEL (a terméktesztért katt IDE!) már korábban megismerkedtem és nagyon elégedett voltam vele.

Miért pont ez a tonik?

::: mert egyszerre hámlaszt és tisztít
::: gyümölcsvíz kivonattal fiatalítja a bőrt
::: a fűzfakéreg kivonat hatékony bőrápoló
::: ápol, regenerál és kisimít

Úgy éreztem pont erre van szüksége a bőrömnek, hogy akklimatizálódjon a tavaszhoz!

Az eredmény:

1 napos használat után: (reggel-este) máris megszűnt a kellemetlen bőrszárazság az orcáimon, amitől a smink is olyan maszk szerűnek tűnt!
1 hetes használat után: már elég, ha csak egy leheletnyi sminket teszek fel, mert a bőröm önmagában is üdébb! Van, hogy elég, ha csak feldobok egy kis DODO púdert és már mehetek is.
2 hét használat után: rengeteget tisztultak a pórusaim és ami a fő, megszűnt, hogy 1-1 mitesszer spontán begyulladjon! (én inkább ezekkel a problémákkal küzdök olykor)

A bőröm sokkal teltebb és finomabb tapintású lett.

Én együtt használom a COSRX ADVANCED SNAIL 92 ALL IN ONE CSIGAKRÉMMEL, és persze esténként a PoBling-gel és egy arclemosó habbal jó alaposan letisztítom az arcom.

Mindenkinek ajánlom, aki:

::: szeretné regenerálni a bőrét
::: szeretné, hogy simább, egységesebb legyen a bőrképe
::: úgy látja, vagy érzi, hogy a bőre fakó, nem elég üde
::: gyakran küzd begyulladó a mitesszerekkel / sok mitesszere van

Ha érdekel a tonik, IDE kattintva el tudod érni a webáruházban!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük