Manapság úgy gondolom nem igazán létezik már a „normál bőr” kategória, legalábbis nem abban az értelemben, ahogyan gondolnánk. Normál bőrnek számít manapság az, ha nincsenek komoly bőrproblémák, vagy kimondottan nagy bőrszárazság, de a normál bőrt is rengeteg apróbb-nagyobb kezelni való érinti. Akinek tehát nincsenek ilyen gondjai, attól még ne bízza el magát. 

A „normál” kifejezés lecserélődött, inkább a  „kombinált” bőr kifejezést használják sokan, ami jobban fedi a valóságot. A kombinált bőrrel rendelkezőknek ráadásul nehezebb dolga van, mert mindenre fel kell készülniük és kiterjedtebb bőrápolást igényelhet a bőrük, mintha mondjuk „csak” a száraz bőr problémájával néznének szembe.

A tág pórusok, a dehidratáltság, az időjárás változékonyságai, az életmód a „normál bőrrel” rendelkezőket is bőrápolásra kell, hogy sarkallja.

3 éve a bőröm még hiper érzékeny, komoly szárazságra hajlamos kombinált volt. Mostanra elértem, hogy a bőröm egyszerűen kombinált lett, qvázi normál. Ebben a legnagyobb segítséget az All in One típusú koreai krémek adták.

Miért kedveltem meg őket annyira?

::: nagyon gyorsan hatnak, hamar látható eredményük van
::: hosszú távra kiegyensúlyozzák a bőrt
::: minden bőrtípusra jók
::: átmenet a szérum és a hidratáló között
::: puha, sima és egységes bőrképet képesek nyújtan
::: kiküszöbölik az életmódból és a táplálkozásból adódó bőrérzékenységet

Villámgyors bőrregenerálás

Amikor először kentem fel a Cosrx Advanced Snail 92 All in One krémet, (a továbbiakban Cosrx) azonnal komoly feladat elé állítottam. Két kezdődő, kis gyulladást akartam visszaszorítani, amiket annak tudtam be, hogy sokat kellett a napon, komoly pormennyiség mellett tevékenykednem. A piszok, a verejtékezés és a forró nap megtette a hatását: az ajkam fölötti bőrfelületet elkezdte kimarni a sok izzadás, az orromon pedig bedugultak és a pórusok és egy helyütt elkezdett begyulladni.

Éjszakára kentem fel a Cosrx-et. Másnap reggelre nyoma sem volt a kimart bőrnek, a gyulladás pedig megszűnt. Halványan látszott a körvonala, amit egy pöttynyi korrektorral teljesen el lehetett kendőzni a tökéletes gyógyulásig.
Nem is vártam kevesebbet tőle.

A 92%-os csiganyál szűrlet egyedülállóan magas koncentrátumnak számít, e miatt ez a rendkívüli hatékonyság.

Puha, sima, hidratált és egységes bőrkép

Az All in One típusú krémek jó tulajdonsága, hogy lehatolnak a bőr legmélyebb rétegéig, de nem tömítik el azt. Öröm a sminkelés is, mert képesek olyan szinten rendbe tenni a bőrt, hogy csupán leheletnyi kell.
Az All in One krémek nálam bizonyítottak. Legkiemelkedőbb hatása az volt, hogy rendszeres használat mellett viszonylag rövid idő alatt látható, érezhető szép eredményeket lehet vele elérni, mégsem alakul ki „krémfüggőség”.

Hosszú távon kiegyensúlyozott, ellenálló bőr

A bőröm sokkal ellenállóbb lett, a visszatérő apróbb-nagyobb gyulladások, pirosodásra, szárazságra hajlamosság annyira minimalizálódott, amennyire csak lehetséges. Két All in One krém használata közötti átállási időben (ez néhány hét volt) sem tértek vissza a problémák.

Kiküszöböli a táplálkozásból adódó bőrérzékenységet

Azoknak is ajánlott, akiknek a bőre érzékeny arra, hogy mit esznek, mennyit pihennek. Pl: túl fűszeres, nehéz ételek hatására kipirosodás, irritáció. Fáradtság hatására a bőr kissé elszürkülhet, veszíthet a ragyogásából, a vitalitásból, de még a teltségéből is. A Cosrx ezen is segíthet.

Az All in One típusú krémek technológiája tehát igazi innováció. Érdemes élni vele. A hatás önmagáért beszél.

Itt tudod megrendelni a a Cosrx Advanced Snail 92 All in One krémet.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük