A szép és egészséges bőr nem csupán genetika kérdése. A legjobb genetikával rendelkezőknek sem marad örökké szép a bőre, ha nem vigyáznak rá, nem ápolják. Akik pedig bőrproblémákkal küzdenek, azoknak sem kell elcsüggedniük, mert a megfelelő kezeléssel hatalmas eredményeket érhetnek el!

Épp úgy, mint az a két hölgy, akik kipróbálták a Tota-s 3.0 krémet problémás bőrre. Más-más célból kezdték el használni, a végeredmény viszont ugyanaz lett. Elégedettebb arc a tükörben.

Az egyik lány felnőttkori pattanásoktól és aknéktól szenvedett.

,,Rendkívül súlyos, gyulladásos, aknés bőröm volt. A Tota-s 3.0 viszont mindent megváltoztatott!
Sokáig szenvedtem a felnőttkori pattanásaim miatt a múlt évben. Sok jól ismert márkát és terméket kipróbáltam, de mind túl erős volt és a bőröm csak még rosszabb állapotba került az irritáció miatt. A legrosszabb az volt, hogy az egész arcomat csúnya, vöröslő pattanások, aknék és foltok borították, így szinte sehova sem mertem már menni. Elvesztettem az önbizalmam és a jó hangulatom. Aztán rátaláltam a Tota-s 3.0 krémre és azonnal éreztem a különbséget. Lágy volt és nyugtatta a sérült, fájó bőrömet. Még az illatán is érződött, hogy tele van természetes összetevőkkel. A bőröm azonnal puhább lett tőle. A pattanásokat pedig nagy mértékben eltüntette! Most, bár a bőröm nem tökéletes, látványosan szebb és végre újra merek emberek közé menni! Azt hiszem a tiszta bőr rendkívül fontos nekünk, lányoknak. A Tota-s 3.0 pedig rengeteget segített nekem ennek elérésében!”

A másik lány bőre csúnyán megégett napon, de a Tota-s 3.0 segített!

,,Az én bőröm rendkívül érzékeny és vékony, így számomra elengedhetetlen, hogy fényvédőt használjak. De tavaly nyáron a nap győzött… Súlyos fény- és hőhatások érték a bőröm, megégtem. Vörös, gyulladt és még érzékenyebb lett a bőröm, pedig azt hittem ezt már nem lehet fokozni… Kipróbáltam a Tota-s 3.0-t, mert azt olvastam, hogy természetes összetevőket tartalmaz, és reméltem a legjobbakat. A reményeim pedig beigazolódtak. Egyetlen hét használat után a bőröm ismét jól van, megszűntek a fájdalmak és sokkal ellenállóbb lett. Hála a Tota-s 3.0-nak, újra élvezem a napfényt! Köszönöm Tota-s 3.0!”

A Tota-S 3.0 hatékonyan kezeli az aknék, pattanások okozta bőrproblémákat, méghozzá úgy, hogy a probléma gyökerénél fejti ki a hatását. Nem véletlen nevezik akné-gyilkos krémnek is.

Fő összetevéje, a Totarol egy erőteljes, természetes antibakteriális anyag melyet az új-zélandi Totara fából (Podocarpus Totara) származik. A különösen érzékeny bőrön is előfordulhatnak a bőrprobléma különböző jelei, a Tota-S azonban segít ellenállóbbá és egészségesebbé tenni a problémás bőrt.

Kiválóan alkalmas a következő bőrproblémák kezelésére:

::: hosszú ideje meglévő, újra és újra kiújuló aknék
::: folyamatosan jelen lévő pattanások
::: krónikus bőrproblémák esetén
::: az UV sugárzás miatt érzékennyé vált bőrre
::: a vöröses, pirosodásra hajlamos bőrre
::: zsíros bőrre

Frissítés: A Tota-s 3.0 krémet már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük