Kreatív és különleges ajándékot szeretnél választani egy családtagodnak, vagy barátodnak? 3 olyan koreai kozmetikumot ajánlok most, ami bőrtípustól függetlenül tuti befutó lehet. Egyediségükkel könnyen mosolyt csalhatsz szeretteid arcára.

Barackos hidratáló krém – kívül-belül elbűvöl

Könnyű, géles állagú krém, ami könnyedén felszívódik, nem hagy sem ragacsos utóérzést, sem fénylést az arcon. Nem csak az illata idézi az igazi barackét, de barack kivonatot is tartalmaz, ami rendkívül hatékony segítség a bőrnek. Frissíti a bőrt, miközben a többi érzékszervre aromaterápiás hatással van.

Ha valami igazán cukit keresel: Panda Stift – sötét karikák ellen

Ezzel a kis aranyossal elsöprő sikert arathatsz! A segítségével ragyogó, világos és fiatalos szemeket lehet varázsolni könnyen, gyorsan és egyszerűen. Segít halványítani a szem alatti karikákat, csökkenti a szem alatti táskákat és akár azonnal frissíti a szem körüli fáradt bőrt, ami valljuk be, mindenkinek jól jön néha.

A ragyogó megjelenés titka – Miskin Gold Diamond arcmaszk

Vannak, akik nem szeretnek sokat pepecselni az arcuk körül. Egy eredeti koreai arcmaszknál azonban nincs egyszerűbb és hatékonyabb. Csak felhelyezed és hagyod, hogy tegye a dolgát. Frissítse, feltöltse, kisimítsa a bőröd.

A bal oldali képen jól látni, hogy a gél lapos maszkokkal ellentétben mennyivel természetesebben és jobban rásimul a bőrre. Ezért miközben viseljük, nyugodtan tehetjük a dolgunk, a helyén marad.

Idén Karácsonykor légy kreatív és nyűgözz le mindenkit ajándékaiddal. Nem csak csodásan néznek ki, csodás a hatásuk is!

További ötleteket keresel?

Nézz szét nálunk! Bőven van még választék!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük