Kezdőlap Kozmetikum tesztek Etude House szemfestéklemosó teszt

Etude House szemfestéklemosó teszt

2 min read
0
0
831

Etude House szemfestéklemosóAz Etude House szemfestéklemosó nálam igen jól bevált, a TONYMOLY szempillaspirált és tust nagyszerűen és könnyedén lemossa. Ezt a két szemsminket szoktam viselni, és esténként az Etude House-szal mosom le.

Vattakoronggal használom. Igazából ez az első szemfestéklemosó, amelyet használok, de meglepődtem, mennyire hatékony. A spirált és a tust nagyon könnyen leszedi, nem kell dörzsölni, és nem csípi a szemem.

Olajos érzést hagy a bőrön, mivel ez egy olajos szemfestéklemosó, de használat után szappannal is megmosom az arcom, így nyoma sem marad a korábbi sminknek. A használat nagyon gyors, a szappanos arcmosással együtt sem telik több időbe öt percnél.

Mikor lemostam a sminkem, a tusvonal nagyon vékony és rövid részen mindkét szememnél ott maradt, de a szappan azt is lehozta. Valószínűleg azért, mert a lemosó már elért oda, csak a vattával nem tudtam kiszedni a szempilláim tövéből.

Nem csöpögtettem belőle sokat a vattakorongra, és így is rögtön lejött a sminkem, tehát valószínűleg sokáig fog tartani ez az egy üveg. Erről a termékről nem tudok rosszat mondani, nekem nagyon tetszik.

Az Etude House szemfestéklemosó itt megvásárolható >>

Írta: Riva Silver

Riva portré

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Kozmetikum tesztek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Teszt: So Natural Woo Ajakfeltöltő – Lovely Pink

Ha neked is keskenyebbek az ajkaid, mint nekem, akkor imádni fogod. Akkor is, ha szereted …