Az Etude House szemfestéklemosó nálam igen jól bevált, a TONYMOLY szempillaspirált és tust nagyszerűen és könnyedén lemossa. Ezt a két szemsminket szoktam viselni, és esténként az Etude House-szal mosom le.
Vattakoronggal használom. Igazából ez az első szemfestéklemosó, amelyet használok, de meglepődtem, mennyire hatékony. A spirált és a tust nagyon könnyen leszedi, nem kell dörzsölni, és nem csípi a szemem. Olajos érzést hagy a bőrön, mivel ez egy olajos szemfestéklemosó, de használat után szappannal is megmosom az arcom, így nyoma sem marad a korábbi sminknek. A használat nagyon gyors, a szappanos arcmosással együtt sem telik több időbe öt percnél.

Mikor lemostam a sminkem, a tusvonal nagyon vékony és rövid részen mindkét szememnél ott maradt, de a szappan azt is lehozta. Valószínűleg azért, mert a lemosó már elért oda, csak a vattával nem tudtam kiszedni a szempilláim tövéből. Nem csöpögtettem belőle sokat a vattakorongra, és így is rögtön lejött a sminkem, tehát valószínűleg sokáig fog tartani ez az egy üveg. Erről a termékről nem tudok rosszat mondani, nekem nagyon tetszik.

Írta: Riva Silver

Riva portré

Frissítés: Az Etude House szemfestéklemosót már nem forgalmazzuk, de próbáld ki helyette a hasonló tulajdonságokkal rendelkező PURITO From Green arctisztító olajat!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük