Kezdőlap Kozmetikum tesztek Eyecandy Rainbow Volume Hajkefe termékteszt videóval

Eyecandy Rainbow Volume Hajkefe termékteszt videóval

8 min read
0
0
1,891

0970koreanSbrushMár jó ideje tervezem, hogy a kukába dobom a régi, elnyűtt hajkefémet, s most, miután kipróbáltam az Eyecandy-t, a legnagyobb örömmel meg is tettem.

Ti is tapasztaltátok már, hogy az átlagos hajkeféken és bontófésűkön lévő kis védő-göbök akár viszonylag rövid idő alatt is elkezdenek letöredezni? Ez után csak idő kérdése, hogy a haj is töredezni kezdjen.

Ugye nem kell részleteznem, mennyire komplex dolog a hajápolás.
Hajtípustól függően egészen extrém trükkök bevetésére is szükség van. Mire az ember lánya megtalálja a megfelelő sampont és kondícionálót, régi ismerősként is üdvözölhetik a helyi drogériában.
Van, aki számára kész küzdelem a hajmosás utáni fésülködés (mint nekem) és nem kevés mennyiségű hajvég ápoló, vagy fésülést könnyítő „varázs” szérum használata kell hozzá, hogy viszonylag elviselhetővé tegye és ne a haja lássa a kárát.

Popular_best_selling_Eyecandy_rainbow_volume_SEzért izgatottan vártam, hogy az Eyecandy vajon mit nyújt ilyen téren. Mivel általában 3-4 pumpa kell a jól bevált hajvég ápolómból, hogy fésülhető legyen a loboncom, (közepesen hosszú egyébként és jelenleg világos barna. Hiába, nyár van J ) ezért, úgy döntöttem fokozatosan tesztelem majd vele az új fésűmet. (A közepes méretűt választottam). Egyetlen pumpányit oszlattam csak el a hajamon és elég lett. Egy pumpa és az új Eyecandy, máris fésülhető a hajam.

Nedves hajon tehát nálam jól teljesített.

A következő próba a szárazon történő fésülés volt, úgy fél nappal később. A hajam hajlamos arra, hogy könnyen szállóssá váljon és a tincseim a legképtelenebbül tapadjanak össze. Néhány húzás az Eyecandy-vel és a hajam olyan, mintha a fodrászom szárította volna. Ráadásul sokáig ilyen is marad.
Mások is megdicsérték a hajam, abszolút észrevehető hát a hatása.

haj

A következő próbát már az jelentette, amikor a hajam úgy 1,5-2 napos a mosás után. Könnyen le tud lapulni, főleg, ha elalszom, ami gyakran megesik.
Úgyhogy szépen átkeféltem az új szivárvány színű fésűmmel. A videót látva én is vártam a csodát. Nos, ha nem is volt annyira jelentős, mint vártam, az eredmény mégis szemmel látható lett.

Megkértem egy férfi barátomat, hogy próbálja ki Ő is, nála viszont hihetetlen volt a változás. Sűrű, hullámos haja van, ami szintén mókásan össze-vissza tud lapulni. Kétkedve nézte a színes csodámat, majd a tükör elé állt, kipróbálta és leesett az álla. A lelapult haját néhány fésűhúzással megemelte és kisimította a fésű. Csakúgy, mint a videóban.

Eredményességet tekintve az Eyecandy nálam jelesre vizsgázott.Eyecandy-Rainbow-Volume-S-Brush-Hair-Curl-Magic-Wave-Straight-Beauty-comb-professional-hair-combs

Lássuk a kinézetét és az árát.
El kell ismernünk, valóban egyedi a kivitelezése ezekkel a színpompás, görbülő fogakkal, a hátán lévő tükör pedig a régi, romantikus idők tükrös fésűit idézi bennem. Nagyon mutatós és kényelmes is a használata. Kézre áll és súlya is alig van.

Az ára talán első látásra kicsit túlmutat az alap „megfizethető” kategórián, de kíváncsi voltam, hogy a drogériákban mennyiért kapni a valamire való fésűket. Az átlag ár csupán néhány száz forinttal tér el az Eyecandy-étől, viszont kinézetre szinte unalmasak ehhez a színes kis keféhez képest.

A puding próbája továbbra is az evés, a fésűé pedig a haj kibontása.
Én nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, mert úgy tűnik, tényleg hozza azt, amit a termékleírás ígér.

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Kozmetikum tesztek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Teszt: So Natural Woo Ajakfeltöltő – Lovely Pink

Ha neked is keskenyebbek az ajkaid, mint nekem, akkor imádni fogod. Akkor is, ha szereted …