Pár napja kezdtem használni a PangPang szempillaspirált, és máris ez lett a kedvencem. Teljesen beleszerettem. Mikor megkaptam, azonnal kispiráloztam magam. A hosszítót kaptam meg, és tényleg, tényleg hosszító hatású. Ezen kívül még van göndörítő és tömegnövelő változat, de én hosszabbítani szerettem volna a szempilláimat.

A banán alakú kefével nagyon jól fel lehet vinni a pillákra, még véletlenül sem nyomtam a szemembe a festéket. Még a pici pillákat is nagyon jól eléri a szemem külső sarkánál. Egy dologban még a cicás spirálnál is jobb, mégpedig abban, hogy a kefére nem kerül fel olyan sok festék egyszerre. Nem kell milliószor visszanyomkodni a tubusba. Kevesebb rajta a festék, és ezért nagyon jól lehet adagolni, eloszlatni.

Már az első alkalommal feltűnt, amit eddig még soha nem tapasztaltam szempillaspirálnál: pihekönnyű. Következő alkalommal reggel tettem föl a másik spirálom helyett, és egész nap olyan érzés volt, mintha nem is lenne rajtam. Ugye ismered azt az érzést, mikor már fél napja rajtad van a smink, és már húzza lefelé a spirál a szemhéjadat?… A PangPangot használva nincs ilyen érzésem. Nem tudom, hogyan lehetséges, és ha más mondaná, biztos, hogy nem hinném el, de teljesen megdöbbentem, mikor rájöttem, hogy nem felejtettem el sminkelni, hanem tényleg ilyen könnyű.

Ez azonban nem megy a látvány rovására, sőt! A színe sötétebb, mint Hófehérke haja. Egyáltalán nem csomósodik. Utálom, mikor egy spirálban apró fekete pöttyök vannak, és szerintem ezzel Te is így vagy… Ez a termék annyira sima és krémes, hogy még apró csomók sincsenek benne. Napközben nem pergett le a szempillámról. Külön megnyugtató érzés, hogy vízálló.

Továbbá még azt is tapasztaltam, hogy egyáltalán nem irritálja a szemem – pedig az én szememet nagyon könnyű irritálni. Egyáltalán nem fájt tőle a szemem.
Az sem utolsó szempont, hogy ez a szempillaspirál nagyon olcsó.
Nem hinném, hogy valaha is szempillaspirált fogok váltani.

Tesztelte: Riva Silver

Riva portré

Ez is érdekes lehet...

2 hozzászólás

  1. Szia nemtudom él e még ez az oldal …
    Egyenesen Koreából rendeltem egy tömegnövelő szempillaspirált és nem bírom szét csavarni
    Már neki estem fogóval de semmi..ötlet?
    Visszaküldeni nem hiszem hogy tudom mert karcolások lettek rajta míg próbálgattam kicsavarni

    1. Szia!
      Tonymoly pang-pang? Én még nem hallottam ilyen problémáról, megmondom őszintén. Azóta sem sikerült?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük