Ahogy előző blogbejegyzésemben ígértem (Tudnivalók a mitesszeres bőr ápolásáról), jöjjön most akkor egy termék, melyet kimondottan a mitesszerek eltávolítására lehet használni.

A termék a Thefaceshop termékcsalád tagja, amely az első USA-ban is befutott koreai gyártók közé tartozik. Ez a termék attól olyan hatékony, hogy a hagyományos csíkokkal és tapaszokkal ellentétben az arc és főleg az orr minden egyes négyzetcentiméterét el lehet vele érni.
Sűrű, kenhető krém állagú és minden bőrtípushoz használható. Könnyen felvihető, csupán jó vastagon be kell kenni vele a kezelni kívánt bőrfelületet és megvárni, amíg kifejti a hatását.

Használatakor én enyhe mentol illatot is tapasztaltam, valamint azt, hogy az iszappakolásokra jellemzően húzza össze a bőrt. Ajánlatos előgőzölni a pórusokat, mielőtt a krémet felkenjük. Én kipróbáltam előgőzöléssel, és a nélkül is.
Az eredményben nem tapasztaltam számot tevő eltérést, de amikor előgőzöltem az arcomat, akkor a maszk eltávolításakor nem éreztem azt, hogy húzná a bőröm, amikor viszont nem volt előgőzölve az arcom, az eltávolítása számomra egy kicsit kellemetlen volt, úgyhogy én így javaslom.

A végeredmény kellemesen meglepett. Jól láthatóan tényleg egészen mélyről is szinte magával húzta a mitesszereket. Nem lett 100%-os a végeredmény, viszont utána azokat a mitesszereket is könnyedén, 1-2 mozdulattal el tudtam távolítani, amiket előtte lehetetlenség lett volna.

Így néz ki, miután lehúzod az arcodról:

Ha jól kented fel, tényleg gyakorlatilag egy mozdulattal, egyben lejön.
Heti egyszer mindenképpen javaslom a használatot, hogy megelőzze azt, hogy a mitesszerek „betokosodjanak”, valamint, hogy a kisebbek ideje korán eltűnjenek a pórusokból.

Értékelés:

Kiszerelés: 50 g
Hatékonyság: *****

Érdemes utána jó hideg vízzel, vagy akár egy jégkocka segítségével átmosni, áttörölni a kezelt felületet, hogy a kitágult pórusok összehúzódjanak, de még jobb, ha valamilyen pórusösszehúzó krémet használunk utána. (mint például egy olyat, amiről a következő cikk fog szólni)

írta: Anna Vent

Ez is érdekes lehet...

1 hozzászólás

  1. Szimpatikus a krém, lehet, én is kipróbálom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük