Most következő terméktesztemben egy újabb Tonymoly kozmetikum szerepel. Egyrészt, mert  a Tonymoly Egg Pore balzsam után bátran nyitok a Tonymoly felé, másrészt pedig, mert én magam is szeretném kipróbálni azokat a megoldásokat, amikben az előző (6 legnépszerűbb koreai smink trükk) cikkemben írtam, ezért a választásom most erre esett.

Nagyon szeretem a szépen megrajzolt, tussal kiemelt szemeket. Másokon.

Évek óta nem használtam szemhéjtust. Valahogy sosem voltam elégedett a saját végeredményemmel. A drogériákban kapható tusokkal nem tudtam elérni az általam vágyott végeredményt.  Vagy túl fekete volt nekem a fekete, vagy pedig sosem lett egyforma a két szemem, mert azokkal a kis, festéktől csöpögő „ceruzavégekkel” képtelenség mindkét szemre egyforma vonalat húzni, ezért jobban ki kellett emelnem, ami azért nem tetszett, mert túl erős lett a végeredmény.
Bulikba elmegy számomra ez az erős hangsúly, de a hétköznapokban nem.
Kinek van kedve állandóan a tükör előtt bandzsítani?
Amikor mégis notorikusan próbálkoztam, csak azt értem el, hogy egy idő után, amikor nem volt kihúzva a szemem tussal, csupasznak éreztem az arcom. Úgyhogy pár éve dobtam a szemhéjtust.

Egészen mostanáig.

Az első jó pont a Tonymoly Zselés Tus mellett az, hogy én szabályozom, hogy mennyi festék kerül az ecset végére. A tus ecset elkülönül a csomagolásban a festéktől, hermetikusan el is van zárva tőle. Maga a festék sem folyós állagú, inkább tömör, krémszerű, nem folyik össze-vissza sem a tégelyében, sem a használatkor. Máris megoldva az elmaszatolódás gondja.

A másik felhasználóbarát megoldás maga a tus ecset. Mert ez tényleg egy picike ecset, amivel azok is sokkal könnyebben boldogulnak, akiknek nincs profi sminkes előképzettségük. Aki kipróbálja, érezni fogja a különbséget. Az ecset segítségével könnyebb pontosan követni a szem vonalát. A használata tehát rém egyszerű, a végeredmény pedig könnyen szabályozható.

A Tonymoly Zselés Tus másik előnye, hogy valóban vízálló. Nem véletlen használják Koreában a sportolók is. Nem kell attól tartani, hogy elmaszatolódik, még akkor sem, ha erős hatásoknak van kitéve, mint amilyen a víz, vagy a verejték.
Ehhez viszont annyi társul, hogy lemosni sem két mozdulat, bár az Etude House szemfestéklemosó ezt is megoldja.

Végeredmény

Kiszerelés: 5 csillag (egyszerű, letisztult vonalak és megbízható tárolás, mely szavatolja a hosszú élettartamot. Fekete és barna színben is kapható)
Hatékonyság: abszolút 5 csillag (precízen és egységesen lehet dolgozni vele)
Ár: 4 csillag (talán kicsit drágább, mint a drogériákban kapható szemhéjtus, de azért nem sokkal. Az eredmény szempontjából viszont megéri)

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük