Akár genetikánál fogva, alkatilag olyan valaki, hogy a fáradtság, vagy a stressz a szemei alatti karikákban nyilvánul meg, akár azért, mert alkalmanként nem tudjuk kialudni magunkat, amit mindenki más is rögtön észrevesz a szemünkön, biztosan mindenkinek a fejében megfordult legalább egyszer valami olyasmi gondolat, hogy „de jó lenne egy mozdulattal eltüntetni ezeket”.

Maradjunk annyiban, hogy a panda maci külső csak a panda maciknak áll jól.

Ennek ellenére rengeteg ember küzd folyamatosan, vagy olykor-olykor azzal, hogy ezekkel az édes kis szőrmókokkal mutat némi rokonságot, ami a szem körüli területeket illeti. Persze, ott a jól bevált korrektor, vagy az alapozó, ami rengeteget tud javítani ezen. De azon kívül, hogy ápolnak és eltakarnak, a problémát nem szüntetik meg.

Smink nélkül, reggelente ugyanolyan püffedt, táskás, vagy karikás a szem.

Aki ilyen és ehhez hasonló gondokkal küzd, az bizonyára örömmel fogadja a Tonymoly-család falatnyi kis csodáját, a Tonymoly Panda Stiftet.

Ami engem illet, szerencsére csak a hosszan tartó fáradság látszik meg rajtam, illetve az az időszak az évben, amikor az allergiámtól nincs nyugtom, ilyenkor úgy érzem, hogy a szemeim fele akkorák, mint egyébként és olyankor is nehéz nyitva tartanom, ha éppenséggel nem vagyok konkrétan álmos. Kellemetlen, és a korrektor is csak mértékkel segít, úgyhogy úgy döntöttem, hogy próbát teszek a Panda Stifttel.

Mivel nem volt konkrét sötét karika, amit el kellett tüntetni, így előtte-utána képekkel sem készültem, mert szemmel látható változás NÁLAM nem volt. Ami nálam döbbenet volt, az az ÉRZET, amit ez a stift okozott.

Azonnal élénkebbnek és kisimultabbnak, tömöttebbnek éreztem a szemem alatti bőrt. Kellemesen hűsít a használatakor, így az allergiától megviselt szemeim hálásan fogadták ezt a terméket.

Mindazonáltal rengeteg visszajelzés érkezett, melyek szerint tényleg rögtön halványítja a sötét karikákat.
Nem tudtam megállni, hogy ne kérjem meg a páromat, akit már a stift megjelenése előtt is gyakran hívtam kedveskedve Kis Pandának, hogy próbálja ki a kedvemért. Ő genetikailag is hajlamos rá, hogy sötét karikák jelenjenek meg a szeme alatt, amikor pedig kialvatlan, fáradt, vagy sokat stresszel, hát olyankor úgy néz ki, mint akit most szalajtottak egy kínai állatkertből.

Kelletlenül áthúzta néhányszor a szeme alatt, csak, hogy nyugta legyen tőlem, de azért pár perc múlva el kellett ismernie, hogy 1.) jó érzés, 2.)már nem is néz ki úgy, mint aki egy hete nem aludt.

Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy érdemes kipróbálni! Hozza azt, amit a leírás ígér, a bőr azonnal feszesebb, hidratáltabb, kellemesen hűs érzetet hagy maga után és össz. egészében szemmel láthatóan élettel telibb szemeket és bőrt eredményez.

Egy kedves vásárlónk tippje az volt, hogy ha este, elalvás előtt is használja, másnap reggel sokkal üdébben ébred, azon kívül, hogy alkalmazza, amikor úgy érzi, hogy jól esne. Én is naponta akár 2-3 alkalommal is használom, már csak azért is, mert jó érzés.

Ami pedig a csomagolást illeti, csak rá kell nézni. Egyszerűen tüneményes. De hát mi mást várnánk egy Tonymoly terméktől? 🙂

Értékelés:

Kiszerelés:
9 g (akár zsebre is vágható és még a legkisebb retikülben is elfér)

Hatékonyság:
abszolút nyerő, saját tapasztalat és a visszajelzések alapján

Végeredmény:
Tonymoly Panda Stift, köszönöm, hogy vagy nekem!

Ez is érdekes lehet...

1 hozzászólás

  1. A Pandának van, nekem nincs monoklim 🙂 köszönet neki 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük