A Sulwhasoo Snowise bőrvilágosító szérum hatékonysága azonnal, egyszeri használat után is szemmel látható változásokat okoz az arcbőrön, mert az évek során kialakult bőrhibákat, színváltozásokat azonnal halványítja. Ezenkívül azonban a hosszú távú hatékonysága miatt is érdemes rendszeresen használni, hiszen azáltal, hogy helyreállítja a bőr vitalitását, meggátolja a pigmentfoltok, szeplők, egyenetlenségek korai kialakulását.

A szérum állaga nem hétköznapi, egyáltalán nem hasonlít az általános hidratáló krémekhez, leginkább olyan, mint egy áttetsző szirup. A bőrre kenve először furcsa érzést kelt, ám nagyon gyorsan felszívódik. A felkenés után enyhe tapadó érzést tapasztaltam, de ez nem tartott tovább pár másodpercnél. További pár másodperc múlva olyan sima lett az arcbőröm, amit még soha nem éreztem más hidratáló krémek használata után. Bár az állaga nem ezt sejteti, de egyáltalán nem hagyott ragacsos érzést, inkább mintha a bőr felkészülve várná a további arcápoló krémet.

Hónapok óta használom a Sulwhasoo bőrvilágosító szérumot, több kombinációt kipróbáltam már. A legjobban számomra a következő vált be. Arctisztítás és tonizálás után először Sulwhasoo First Care szérumot használok. Szinte minden arcápolás során használom ezt a nagyszerű terméket, még arcmaszk felhelyezése előtt is, mert nagyon jól előkészíti a bőrt, hogy az utána következő krém vagy szérum a lehető legjobban hasznosuljon. A First Care szérum után használom a bőrvilágosító szérumot, majd azután egy bőrvilágosító hidratáló krémet. Ez a hidratáló krém nem Sulwhasoo termék, hanem a History of Whoo Seol bőrvilágosító krém. A két termék, bár két külön márka, egyáltalán nem „akad össze”, nagyon jól kiegészíti egymást. Ezzel a kombinációval nagyon jó sminkalapot kapok. Pillanatok alatt mindegyik szérum és krém nagyon jól felszívódik, azonnal el lehet kezdeni a BB krém felkenését. Nappalra, sminkelés előtt, minden alkalommal ezt a kombinációt használom, nekem ez vált be.

A Sulwhasoo Snowise bőrvilágosító szérummal kapcsolatban muszáj néhány adatot megosztanom. A benne lévő gyógynövények kivonatai – többek között fehér ginszeng, gránátalma és rebarbara – amellett, hogy serkentik a bőr anyagcseréjét és feltöltik nedvességgel, természetes módon óvják a bőrt az UV sugárzástól és a hő okozta károsodástól. Éppen ezért nyárra a lehető legjobb hidratáló krém alap választás. Smink alá szinte „kötelező”.

Frissítés: A Sulwhasoo Snowise bőrvilágosító szérumot már nem forgalmazzuk, ITT tudsz körbenézni szérumaink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük