Az arcápolás az arctisztítással kezdődik, ez adja meg az alapot, ha nem végezzük megfelelően, illetve nélküle akár ellentétes hatást is elérhetünk a krémekkel és szérumokkal. A megfelelő arctisztítás alapja a megfelelő kozmetikum. A Sulwhasoo gyógynövényes szappan a lehető legjobb választás bárki számára. Kizárólag gyógynövények gyökerének kivonatából készül, semmilyen szintetikus vagy más adalékanyagot nem tartalmaz.

Az első arcmosás alkalmával meglepődtem intenzív illatán, ennyire erős gyógynövény illatot ritkán éreztem eddig. Talán sokaknak éppen ezért nem válik majd be, hiszen annyira hozzászoktunk már a szintetikus, visszafogott, „kellemes” illatokhoz. A ginszengnek alapvetően erős illata van, gyökere kivonatának még erőteljesebb. Először ugyan meglepő volt az illat, de gyorsan hozzá lehet szokni. A Sulwhasoo gyógynövényes szappannal nagyon erőteljes habot lehet képezni, mindezt habképző anyagok nélkül érte el a gyártó. Pontosan ezért férfiaknak is ajánlott, borotválkozáshoz kitűnő. Az arclemosás párosulhat kis arcmasszázzsal is, így még jobb érzés lesz utána az arcbőr tapintása. Annyira tisztának éreztem az arcom lemosás után, hogy szinte sajnáltam krémet kenni rá.

Alapvetően kissé száraz az arcbőröm, ennek ellenére ez a szappan nem szárította tovább, sokkal inkább optimalizálta. Mindennap használom legalább egyszer, főként azért, mert rabja vagyok a ginszeng illatának. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Az ára ugyan nem túl alacsony, mégis megéri, mert nagyon sokáig elég. Hozzávetőlegesen másfél-két hónap alatt fogy el napi rendszeres használat mellett. Ebből adódóan azt mondhatjuk, hogy mégis inkább olcsó, ha összevetjük bármely más arclemosó ár-érték arányával.

Frissítés: A Sulwhasoo gyógynövényes szappant már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a hasonló tulajdonságokkal rendelkező PURITO Re:fresh szappant.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük