A Macaron ajakbalzsam elragadó kinézetével, finom illatával nagyon megtetszett, és szeretem használni. Már amikor először kipróbáltam, éreztem, hogy jó választás volt megvenni a süti formájú ajakápolót. Először csak vékonyan vittem fel a számra, és mikor az ajkam beszívta, tényleg puhább lett. Amikor nagyon ki van száradva a szám, akkor azt szoktam csinálni, hogy este, lefekvés előtt vastagon bekenem, azután lefekszem aludni. Amikor felébredek, olyan puha, mintha nem is lett volna kiszáradva!

A lenyűgöző hatás mellett a kinézete is fantasztikus. Amikor a kezembe vettem, elcsodálkoztam, hogy milyen pici. Most viszont már tudom, hogy egyáltalán nem baj, hogy nem nagyobb. Bármilyen táskában magammal vihetem kis mérete miatt. Illata tényleg nagyon hasonlít a valódi gyümölcsökére. Bár a honlapon azt írják, az íze is gyümölcsös, de ez az egy nem igaz… Az viszont igaz, hogy nem evésre van kitalálva. Igen, megkóstoltam, és nincs rossz íze, de nem igazi gyümölcsíz.

Tapasztalatom szerint könnyen fel lehet vinni az ajkakra, akár ujjal, akár ecsettel, bár én inkább az utóbbit javasolnám. Naponta mindenféle dolog összefogdosása után nem ajánlom, hogy az ember a szájához nyúljon, ráadásul az ajkakkal ellentétben az ujjak nem szívják be a balzsamot.

Én az ananászos változatot választottam, és nagyon szeretem.

Tesztelte: Riva Silver

Riva portré

Frissítés: Az Its Skin Macaron ajakbalzsamot már nem forgalmazzuk, de próbáld ki helyette a Benton Honest ajakápolót!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük