A Benton termékek már sokaknak segítettek, hogy közelebb kerüljenek az áhított bőrkép eléréséhez. Épp ezért nagyon örültünk, amikor ezzel a termékkel bővült a palettájuk.

Akinek bejött a csiganyálas széria, most már komplett arcápolási csomagot tud biztosítani magának a Benton-okból.
Akinek vegyes bőre van (mint például nekem), az jól tudja, hogy a legtöbb kozmetikum valóságos zsákbamacska lehet. Hogyan fog reagálni rá a bőr?

Nálam a Benton jelesre vizsgázott, az első használat után tudtam, hogy megérte megvenni.

Nagy kence-bolond vagyok, a krémeknek még az állagát, a színét is szeretem mustrálni és örömmel tölt el, ha szemre és tapintásra is kellemesnek találom.
A Benton arclemosó hab is ilyen. Különösen szép, gyöngyház fehér színe van, az illata pedig tiszta és friss, enyhe krémes beütéssel. Könnyű használni, jól lehet adagolni és kevés is elég belőle, mert nagyon jól habzik.

Én a kezemről szoktam felvinni az arcomra, aztán először a kezemmel dolgozom el, s amikor már finom, krémes-habos massza lett, akkor az I-bling arctisztítóval még jobban átmosom vele az arcomat.

A használata után a bőröm puha lett és sima, valamint láthatóan és érezhetően tiszta is.

A másik nagy előnye még ennek a terméknek, hogy, mint minden csiganyálas kozmetikum, használat közben gyorsan regenerálja a bőr sérüléseit. Ezért problémás bőrre is rendkívül hatékony, egyszerre tisztít és gyógyít.

A főbb összetevői a pálmaolaj, a japán kamélia, a teafa levél kivonat, kamilla, rozmaring és ázsiai gázló. No és persze a csiganyál! Egytől egyik nagyon jó hatással vannak a bőrre.

Ami pedig az érzékeny bőrűeket illeti, a Benton-ok többek között arról híresek, hogy mennyire kíméletesek a bőrhöz és mivel tele vannak természetes eredetű összetevőkkel, nem irritálnak.

Értékeljünk!

::: A kiszerelés mérete lehetővé teszi, hogy sokáig használható lehessen (150 g!!!), hiszen kevés is elég belőle.
::: A fekete-fehér design-t én nagyon sikkesnek tartom.
::: Az állaga, illata kellemes, a hatása látható, érezhető.
::: Az ára pedig szerintem mindehhez képest nagyon baráti, úgyhogy én örülök, hogy ott díszeleg a fürdőszoba polcomon és máris a napi arcápolási rutinom oszlopos tagja lett.

A Benton arclemosó habot ITT tudod megrendelni.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük