Ti is tapasztaltátok már a csoki kedélyjavító hatását? Itt az ideje, hogy a bőrötök is megtapasztalja! Szépüljünk csokival!

A csokinak csodás hatásai vannak.

Az igazi étcsokoládénak magas az antioxidáns tartalma, ezért segíti a sejtek regenerálódását. Mértéket tartva jó hatással van a szervezetre, endorfint termel, jó hatással van az agyműködésre és lassítja az öregedést. Persze, a jóból is megárt a sok! Azt a sok édes kalóriát valahogy majd el is kell tüntetni, ha egyszer megettük. Van azonban a csokoládénak olyan felhasználása, mely semmilyen szankciót nem követel tőled, vagy a testedtől, ellenben még a javára is válhat!

A csokoládé hatása a bőrre:

A csokiban (vagyis a kakaóbabban) flavonoidok találhatók, amik hidratálják a bőrt és serkentik a vérkeringést, amitől a bőr jobban regenerálódik. Bővelkedik magnéziumban és cinkben, ami segíti a bőrt a stresszel szemben.

Régóta használom már a Zamian csokis arcmaszkját. Van, hogy hetek is eltelnek két használat között, mert nem bőrproblémák ellen használom, hanem csupán azért, mert tényleg kényezteti a bőrömet.

A Zamian csokis arcmaszk funkciói:

::: Hidratál
::: Javítja a bőr állapotát
::: Serkenti az új bőr képződését
::: Összehúzza a pórusokat
::: Gyógyítja a pattanásos, gyulladt bőrt
::: Visszaállítja a bőr természetes rugalmasságát
::: Szabályozza, visszafogja és kiegyenlíti a túlzott faggyútermelést
::: Bőrnyugtató
::: Visszaállítja a bőr eredeti pH értékét.
::: Öregedés gátló

A használata nagyon egyszerű. Csak nyomd ki a kezedre, majd oszlasd szét a bőrödön, és hagyd rajta, amíg jól esik. Idővel keményre szárad, de vízzel érintkezve újra lágy lesz, így lemosni sem nehéz.

Persze érdemes olyankorra időzíteni, amikor egyedül vagy otthon, mert elég mulatságosan néz ki az ember barnára maszatolt arccal.

Miután lemosom, a bőröm kivétel nélkül puhább és élettel telibb.

Nincs mit tenni, szeretem a csokit. Kívül, belül 🙂

A ZAMIAN KAKAÓS MASZK RÉGI KEDVENC NÁLUNK, MÉG AZ ELSŐ TERMÉKEK KÖZÖTT VAN ÉS AZÓTA IS SOK VÁSÁRLÓ KEDVENCE!

Frissítés: A Zamian csokis arcmaszkját már nem forgalmazzuk, de próbáld ki helyette a hasonlóan izgalmas Skinfood Black Sugar maszkot.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük