Testünk a maga csodás kifinomultságával folyton jelzi számunkra, hogy hogy érzi magát, mire lenne szüksége. Ha odafigyelsz magadra, könnyen megfejtheted ezeket a jelzéseket.

Íme az a 10 dolog, amit az arcbőröd kér tőled:

1. / Tarts tisztán! Naponta legalább egyszer alaposan tisztíts meg a rám rakott sminktől és a nap közben ért szennyeződésektől. Minél tisztább vagyok, annál egészségesebb lehetek!

2. / Hagyj levegőzni! Legalább heti egyszer fél napig ne kenj rám semmit! Ha állandóan bekensz, nem tudok levegőzni, pedig a levegő ugyanúgy az én lételemem is!

3./ Hidratálj az igényeimnek megfelelően! Nem szeretem a nagyon nehéz, zsírosító krémeket, akkor se, ha néha kiszáradok! A könnyed, tápláló hidratálást szeretem!

4./ Védj meg a káros UV sugárzástól! Noha nagy szükségem van a fényre és a nap finom melegére, a káros UV sugárzásra nincs szükségem! Kérlek, használj fényvédőket, így tovább maradok fiatalos és egészséges!

5./ Igyál sok vizet! A belső hidratáltság az egyik legfontosabb dolog, amit értem tehetsz! Ha eleget iszol, minden külső-belső hatást jobban tolerálok, mert így gyorsabban tudok regenerálódni!

6./ Ne egyél és igyál túl sok cukros és sós dolgot! Minden, amit megeszel, megiszol, idővel rajtam is meg fog látszódni! A legjobban a gyümölcsöt és a zöldséget kedvelem!

7./ Néha kényeztess! Jól esik az arcmasszázs, vagy valami finom bőrápoló! Meghálálom ám!

8./ Ne nehezítsd meg a dolgom a mesterséges kémiai anyagokkal! Jobban szeretem a természetes összetevőjű ápolást!

9./ Én is el tudok fáradni. Aludj eleget, olyankor pihenek én is!

10./ Szeress, fogadj el, mert hozzád tartozom! Vagyok, amilyen vagyok, az én állapotom nagy mértékben rajtad múlik, ezt sose felejtsd el!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük