A napokban azon lamentáltam, hogy az elmúlt 3 év után már el se tudom képzelni, hogy ne koreai kozmetikumokat használjak. Számomra már teljesen természetes, hogy nem gondolkodom másban. De mi van azokkal, akik kevéssé ismerik őket? Ha most kezdenék ismerkedni a koreai kozmetikumokkal, nekem biztos jól jönne valami útmutató, hogy mivel érdemes kezdeni.

Fogadjátok hát szeretettel.

Az első, amit feltétlen beszereznék, egy elektromos arctisztító lenne.

Amíg ugyanis a bőr nem elég tiszta, kenegethetjük bármivel, nem érünk el vele tartós és eredményes javulást.

Miért a Pobling? Mert sokkal alaposabban és kíméletesebben tisztít, mint a manuális arctisztítás.

A Poblingről bővebben ITT olvashatsz!

A Pobling nem az igazi szappannal. Tapasztalat. Ezért valamilyen arclemosó habot választanék mellé, ami megfelel a bőröm igényeinek.

Arclemosó habot azért éri meg használni, mert nagyon alaposan tud tisztítani, a nélkül, hogy a bőrben kárt tenne, mivel állaga lágy és krémes. Szerkezetéből kifolyólag képes magához kötni a mindennapi sminket és egyéb szennyező anyagokat.

Bőséges arclemosó választékunkat ITT találod!

A bőr már tiszta, jöhet a megfelelő ápolás.
Rengeteg a szuper hidratáló krém, de van egy, ami szerintem utolérhetetlen. Nem csak mélyen hidratál, hanem látványosan és jelentősen képes javítani a bőr állapotán. Ápol és regenerál, ez pedig nem más, mint a Benton csiga-méh eszencia.

Nem véletlen sikertermék évek óta.
A károsodott és durva bőrt kisimítja, és ellenállóvá teszi a stressz és a különböző szennyeződések ellen. Rendkívül gazdagon hidratálja a bőrt, és látványosan egységesíti a bőrtónust, és csökkenti az apróbb ráncokat.
Bármilyen bőrtípushoz ajánlott!

Érdekel a Benton csiga-méh esszencia!

Most, hogy a bőr tiszta és ápolt, elkezdhetünk gondolkodni a mindennapi megjelenésben. Ehhez feltétlenül egy BB krémet választanék. A BB krém nem más, mint gyógyító alapozás – tökéletes fedés és regenerálás egyben -.

De egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választasz! Az amerikai BB nem ugyanaz, mint a koreai BB!

Válogass az eredti koreai BB krémek között ITT!

Az alábbi cikk a 3 év alatt összegyűjtött tapasztalataim alapján született. Rengeteg koreai terméket teszteltem már, de ezek azok, amik mindig oszlopos tagjai a palettámnak, újra és újra beszerzem őket.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a szép és ápolt bőr megőrzése érdekében szívesen próbálna ki koreai kozmetikumokat!

Megéri!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük