Lassan nyakunkon a Valentin-nap! Előre bocsájtom, hogy engem túlzottan nem hoz lázba, egyetlen túláradóan kötelező nap nem ér semmit a szerelemben, ha az év többi 364 napja nem az igazi, ezért ez a bejegyzésem nem Valentin-napi  romantikáról, vagy tippekről szól, hogy hogyan tegyétek még emlékezetesebbé ezt a napot, ám mégis ehhez köthető! Még pedig nem más, mint az ÖRÖK női szépség szempontjából!

Minden alkalommal igyekszem hangsúlyozni, hogy a természetes, ápolt megjelenés az igazi szépség kulcsa. Persze itt-ott praktikus, ügyes hangsúlyozással, amivel viszont csak a saját szépséged emeled ki és nem olyasmit kreálsz magadból, ami reggel, felkelés után, smink nélkül nem is hasonlít Rád.

A Valentin-napot abból az aspektusból szeretném megközelíteni, mint egy remek alkalmat arra, hogy jobban, vagy egy kicsit másképp figyelj oda magadra!

Ebből a jeles alkalomból állított össze az Ambrózia Kozmetikum egy csomagot a nők részére, melynek tartalma az év bármely napján használható, s többsége hosszú távra szól, nem pedig csupán egy napra.

Lássuk, mi került a csomagba:

A csomag tartalma:

::: Dodo 3W Clinic kollagénes arcmaszk
::: Bocas NC-3020F forgatható fejű körömcsipesz – rózsaszín
::: Eq Wellbeink nano arany fogkefe – rózsaszín
::: Tonymoly Petite Bunny színezett hidratáló szájfény – választható színben!

Mit tudnak a termékek?

Dodo 3W Clinic kollagénes arcmaszk

A kollagén aktív hatóanyagával átitatott textil maszk rendkívül látványosan feltölti a bőrt nedvességgel, javítja a bőr állapotát és kellemes, relaxáló élményt nyújt. A maszk hipoallergén, javítja a bőr rugalmasságát. A bőr hidratáltabb, simább lesz a használata során.

Bocas NC-3020F forgatható fejű körömcsipesz – rózsaszín

Forradalmian új, esztétikus megjelenésű, forgatható fejű körömcsipesz, melynek segítségével a körömvágás egyszerű, gyors és fájdalommentes. Akár 360º -ban is forgatható, így akármilyen alakú körmöt képes egyszerűen eltávolítani és tökéletesen igazodni minden fajta ujjformához, akár a kéz, akár a láb ujjairól van szó. Rozsdamentes acélból készült, így kiválóan alkalmas a kemény és érdes körmök levágásához is és megelőzi a körmök benövését.

Eq Wellbeing nano arany fogkefe – rózsaszín

Új generációs fogkefe az egészséges fogakért, fogínyért és egészségért. A parányi arany részecskéknek és a sörték kialakításának köszönhetően tisztább és egészségesebb fogakat érhet el, mint hagyományos fogkefével. Az arany a baktériumok sejtfalával érintkezve elpusztítja azokat, és egészséges szájflórát alakít ki. Az arany csillogása sokakat megigéz, különleges szépsége azonban nem csak ékszerként teszi egyedivé. Az egészségre gyakorolt hatása évezredek óta ismert

Tonyomly Petite Bunny színezett hidratáló szájfény

Rúzs és szájfény közti állag, varázslatos nyuszi köntösben!

Frissítés: A kozmetikum csomag már nem rendelhető.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük