Biztosan olvasgattál már Te is sminkalap témában. A profi sminkesek, kozmetikusok egyértelműen pozitívan nyilatkoznak róla. A sminkalap segítségével egységesebb lesz a bőrfelszín, szebb és természetesebb megjelenésű a bőr és a smink, ezért érdemes használni.

Ha szeretnél még kicsit tájékozódni a sminkalapokról, ide kattintva elolvashatod az erről szóló egyik előző bejegyzésünket!

Egy új sminkalapot hoztam most Nektek, ami Koreában nagyon jó visszhangot kapott, ezért mi is érdemesnek tartottuk arra, hogy kipróbáljuk.

Missha M Radiance Makeup Alapozó

Noha alapozóként is lehet használni, én inkább sminkalapnak mondanám ezt a terméket, mert bár nagyon szép a fedése, elsősorban a bőr kiegyenlítésében jeleskedik, így bármilyen smink kerül rá a továbbiakban, az sokkal harmonikusabb és szebb megjelenésű lesz.

Ahogy a Missha-tól megszoktuk, elegáns, letisztult megjelenésű maga a csomagolás és a kiszerelés is, a mennyiségére sem lehet panasz, a pumpás fej pedig megkönnyíti a használatát.

Látható, hogy nem valamilyen aprócska, pár alkalomra elég termékről van szó, hanem olyan kozmetikumról, ami sokáig a hasznunkra lesz, ha mellette döntünk.

Nem kell megijednünk a zöld színétől sem, a képen jól látszik, hogy eldolgozva teljesen hozzáidomul a bőr tónusához.

Pont, hogy ez a friss, zöld szín járul hozzá ahhoz, hogy bármilyen bőrtónushoz alkalmazható legyen. Ezt a zöld agyagnak köszönheti, ami a franciaországi Argile-ből származik. Bőséges ásványianyag tartalma hatásosan méregtelenít és hidratál.

Ami miatt egyedülállónak mondható ez a termék a sminkalapok között, az az úgynevezett szórt fény technika. Blooming Photo Powder-nek hívják,arra szolgál, hogy a fénytörő hatásával tegye kiegyensúlyozottá a bőrfelszínt.

Felkenve is látszik, hogy egységes, kicsit porcelán hatású. A kisebb bőrhibákat, pattanásokat nagyon szépen elfedi.

Legjobban a világos bőrtónuson mutat, én személy szerint sötétebb bőrre nem ezt ajánlanám sminkalapként, mert sápaszthat.

Ez a make-up alapozó tökéletessé, hidratálttá teszi a bőrt, nagyszerűen előkészítve a további sminkelésre. Ásványi és növényi kollagén segítségével bőségesen hidratál, kiegyenlíti a bőr színét. Astaxanthin-tartalma vitaminnal látja el a bőrt, amitől egészséges és ragyogó lesz.

Frissítés: A Missha M Radiance Alapozót már nem forgalmazzuk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük