Manapság a peelingek a reneszánszukat élik, egyre több és nagyobb szerepük van a bőr fiatalításában és mindennapos ápolásában.

Miért érdemes peeling-et használni?

Ragyogó arcbőr, finom pórusok, kevés szarkaláb. A peeling különböző technikái ezek elérését szolgálják, egy vagy több hámréteg eltávolítása révén.

A peelingnek különböző típusai vannak: mechanikai, kémiai, hő segítségével történő és lézeres. Valamennyi eljárás javítja a bőrfelszín közelében lévő erek vérellátását, és serkenti a bőr regenerálódását.

Ezt ígéri a Tonymolly Appletox is, s úgy tűnik nyugodtan kérkedhet az eredményességével. Az almakivonat rendkívül magas A, B1 és C vitaminban illetve pektinekben, melyek megakadályozzák a pórusok kitágulását, erősítik a sejtfalakat. AHA sav tartalmának köszönhetően gyengéden és természetes módon világosítja a pigment foltokat, lassítja a melanin termelést, és segít megakadályozni a pattanások kialakulását.

Alfa-hidroxisav (AHA, gyümölcssavak): a bőrfelszínen fejtik ki hatásukat, ilyen például a glikol- vagy tejsav, a legkímélőbb változat a gyümölcssavas peeling. Ez csak a legfelső hámréteget távolítja el. Az arcbőr frissebb és egyenletesebb lesz.

Vagyis hatékony azoknak, akik nem szeretnének drasztikus módszerrel nekiesni az arcuknak, de szeretnék hatékonyan eltávolítani az elhalt hámsejteket és egészségesebbé tenni az arcbőrüket.

A termék kiszerelésével tökéletesen eltalálták az alma tömör és friss jellegét. (mint ahogy a Tonymoly termékektől megszokhattuk).

Sosem tudtam úgy elmenni a polcok között a raktárban, hogy ne szemeztem volna ezzel a kozmetikummal. Ahogy ott sorakoztak egymás mellett a dobozban, egy nagy kosár finom, harsogó alma jutott róluk mindig az eszembe.

Első benyomás:

A csomagolás alapos, megfelelően zár és ettől az otthoni használat könnyű és hosszú távú. Az illata magával ragadó, nem annyira erőteljes, de tisztán érződik a zöld alma aromája. Krémes, sűrű, fehér textúrája van, amit könnyű kezelni.

Elvileg nagyon kevés is elég belőle, elsőre én kicsivel többet kentem fel. Ahogy a használati útmutató javasolja, először belemasszíroztam a bőrömbe, majd 5 perc után úja átmasszíroztam az arcomat. Ettől lesz az úgynevezett 3 az 1-ben hatása. Először krémes, hidratáló, majd a második masszázs során lesz ténylegesen peeling tulajdonsága, amikor is leszedi a bőr legfelső, elhalt hámrétegét. Használat után frissnek és puhának éreztem a bőrömet.

Tartós használatától (1-2 alkalom/hét) csökkenhetnek a pórusok méretei, tisztább és egységesebb lehet a bőr, valamint ellenállóbb és egészségesebb is.

A legutolsó képet közvetlen a használata után lőttem. Nincs rajtam smink, a bőröm mégis egységes és ezt ugyan nem adja a kép, de bársonyosan puha is 🙂
Megjegyzés: Már 3 hete használom az Appletox-ot, azóta szinte alig van bőrproblémám.

Frissítés: A Tonymolly Appletoxot már nem forgalmazzuk, de nézz körül hámlasztóink között.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük