Kezdőlap Életmód és egészség Őrizd meg a fogaid egészségét innovatív nano technológiával

Őrizd meg a fogaid egészségét innovatív nano technológiával

8 min read
0
0
1,363

A szájhigiénia új fogalmát alkották meg Koreában, és innovatív ápolási technikát biztosítanak, hogy segítsék az otthoni szájápolást és könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék. A cél az egészséges fogak megőrzése és az ezzel járó jó közérzet. Ugyanis a megelőzés a legjobb orvosság.

Az egészséges fogak megőrzése mindennapos feladat. Egyrészt esztétikailag sokat ronthat a megjelenésen, ha a fogak ápolatlanok, másrészt a megfelelő szájhigiénia az egészség fontos alappillére. Mint sok másban, a megelőzéssel itt is rengeteget lehet elérni! Vannak esetek, amikor tényleg csak a fogorvos segíthet, de miért kellene megvárnunk, amíg odáig fajul a helyzet? A megfelelő fogápolási készítmények, fogkefék, fogkrémek mindenkinek járnak!

1

Mi az a nano-technológia?

A nanotechnológia nem más, mint a nano méretű (10-9-en, milliomod miliméter) méretű részecskékkel feldolgozott termékek. A nano-részecskék még egy közönséges mikroszkóp alatt is láthatatlanok.

Amikor a hagyományos anyagokat bontják nano-részecskékre, olyan fizikai és kémiai tulajdonságaik is felhasználhatóvá válnak, amik a micro-állapotban nem észrevehetők. Így a nano-technológia egy egészen új világot teremtett meg.

Mire jó?

Az aranyról és az ezüstről például kiderült, hogy olyan fantasztikus tulajdonságai is vannak, mint a gombaölő és szagtalanító hatás, és infravörös sugarakat bocsájt ki magából, melyek antibakteriális hatásuknak köszönhetően hatékonyan pusztítják el a baktériumokat.

Azonban nem a kicsi méretek jelentik az igazi áttörést. Ebben a parányi mérettartományban lehetővé válik az atomokból és molekulákból történő irányított építkezés.

A nanotechnológia révén az atomokat mi magunk állíthatjuk össze új anyagokká, sőt akár még működő készülékekké is.

Mi köze a fogápoláshoz?

A nano technológiás fogmosás a fogkefék ultra finom és kettős sörtéjű kialakítása révén valósul meg. A sörtéken lévő nano ezüst részecskéknek köszönhetően a fogkefének nem csak tisztító, hanem antibakteriális hatása is van, ezért nem csak a szennyeződések eltávolítására alkalmas, hanem biztosítja a fogak és az íny egészségét.

 

Megelőzhető és kezelhetővé vált a fogínyvérzés, a fogak elvesztése, és sok más súlyos kimenetelű fogínybetegség a duál sörtéjű fogkefékkel, melyek nem csak fogkefék, hanem fogselyemként is funkcionálnak!

 

Forradalmi és szabadalmaztatott antibakteriális hatás és dupla, vékony sörték. Az EQ-Tech a nano-technológia segítségével alkotta meg ezeket az egyedi fogkeféket. Felnőttek és gyerekek számára egyaránt készülnek nano-technológiás fogkefék, az eltérő igényekhez igazodva, hogy a család minden tagja megtalálja a számára legmegfelelőbb fogápoló készítményt.

e46e74a5-17d3-488d-aada-72f444ca1354

A rövidebb és vastagabb sörték rendszeres fogmosás esetén képesek javítani a fogak és a fogíny állapotán. A sörték vége puhára van polírozva, így nem sérti fel a fogínyt és a fogzománcot.

A hosszabb, vékonyabb, lekerekített végű sörték könnyedén behatolnak a fogak közötti közegbe, így hatékonyan távolítják el a baktériumokat és a lepedéket a fogakról és az ínyről is.

eqtech2

Nem csak a fogakat, hanem az íny vonalát is tisztítja, így nem csak egészségesebbek lesznek a fogak és a fogíny, de frissebb leheletet és nagyobb szájhigiéniát is biztosít.

Az EQMaxon Corp 2002-ben alakult, s mi is már évek óra az exportőrei vagyunk, mert úgy találtuk, hogy kiemelkedő termék nem csak az érdeklődő vásárlók, de a fogászati szakemberek körében is.

 

Válogass a nano-technológiás, minőségi fogkefék között az Ambrózián, mindezt elérhető áron!

Még több hasonló bejegyzés betöltése
Még több bejegyzés ebben a témában Életmód és egészség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Nézd meg ezt is!

Hogyan használd a C-vitaminos szérumokat helyesen? Mivel párosítsd és mivel ne?

Szépségápolás haladóknak. Minden, ami ahhoz kell, hogy a lehető leghatékonyabb bőrápolási …