Így év vége felé közeledve arra jutottam, hogy megnézem mik voltak az utóbbi idő slágerei, s az eredmény egyértelmű lett!

Az alábbi véleményeket mind Ti írtátok, megtalálhatók az oldalon is, most csupán összeszedtem párat egy felületre, hadd lássák minél többen, hogy milyen eredményei vannak az alábbi termékeknek!
Köszönöm az összes hozzászólónak, hogy véleményével segítette a munkánkat és a pozitív visszajelzésekkel mosolyt csaltak az arcunkra! 🙂
Számunkra mindig öröm, amikor szembesülünk vele, hogy a termékeink mennyit segítenek Nektek! A célunk továbbra is az, hogy megtaláljuk és elhozzuk Nektek Korea legjobb kozmetikai termékeit és elégedettebbé tegyünk Bennetek saját magatokkal kapcsolatban!

(Megjegyzés: A képeket nem a vásárlók küldték, a cikk színesítése miatt használtam fel őket, de minden kép a szóban forgó termékekhez készült és megtalálható a neten!)

ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ  

Hajnalka:

“2 napja használom az arctisztitót, a próba krémeket és a BB krémet a púderrel és egyszerűen el vagyok ájulva. 🙂
soha, semmilyen prémium kategóriás termékkel ezt a hatást nem tudtam elérni, pedig próbáltam nem egyet a közel 17 év alatt mióta sminkelek. nem nehezíti el az arcom, érzem h lélegzik alatta és eközben gyönyörű, hibátlannak tűnik.
Nagyon köszönöm.
További sok sikert Önöknek
Remélem minél előbb más termékeket is kipróbálhatok, hogy ajánlom másoknak is az már biztos.
Szép napot!”

Szilvia:

“10 hónapja használom az elektromos arctisztítót és ez idő alatt 10 évet fiatalodtam 
Amikor túlléptem egy bizonyos koron, nagy dilemmába kerültem. Nem akartam sem műtétet, sem botox-ot, de a ráncokat sem. Nagyon sok prémium kategóriás kozmetikumot kipróbáltam, de egynek sem volt ilyen látványos hatása, mint az elektromos arctisztítónak és a koreai anti-aging krémeknek.
Nem csak a ráncaim „töltődtek fel”, de sokkal egészségesebb a bőröm látványra is és érzésre is. Soha nem akarok visszatérni a kézi arcmosáshoz, de az európai és amerikai kozmetikumokhoz sem.”

Éva:

 “Mivel én is használom már kb. 2-3 hónapja a készüléket, megerősíthetem, hogy valóban nagyon jó, könnyedén megtisztulhat a bőröm. Én 68 éves vagyok és a bőrömmel igen sokat foglalkozom. Még ebben a korban is sminkelem magam, nagyon fontosnak tartom az arctisztítást. Ezért is vásároltam meg a készüléket.”

Sz. A. :

“Néhány hete vásároltam az elektromos arctisztítót. Az első 1-2 használat után már jelentős javulás volt észrevehető. A szemem körüli apró ráncok eltűntek, a nevető ráncom is sokat halványult.
Feltűnt az ismerőseimnek is, többen megjegyezték, hogy kisimult az arcom. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, és bátran ajánlom mindenkinek!”

Christin:

“Először is szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat az arctisztító készülékről….ZSENIÁLIS .ez a legmegfelelőbb szó rá!
Soha semmi nem volt ilyen hatással a bőrömre !
Sem arcradír ,sem arckezelés ezt őszintén mondom…az első alkalom után finom tapintású friss lett a problémás bőröm tőle.
A gabonás arctisztítót rendeltem hozzá nagyon tiszta és hidratált lett a bőröm.
Rendeltem egy nano technológiás fogkefét….próbáljátok ki!
Mert nem tudom érzékeltetni a hatását…
A smink videóban is látható 3w Natural Make-up Powder tényleg könnyű finom ,légies a bőrön ,de jól fixál mégis!
A MISSA M B.B cream tesztelés alatt van nálam még a színen gondolkodom de 3 mintát rendeltem hamarosan megveszem a nagyobb kiszerelést is..
EGY NAGYON BIZTOS! ILYEN ÁRON ILYEN ,MINŐSÉGGEL MÉG SOHA NEM TALÁLKOZTAM! MINDENKINEK CSAK SZÍVBÖL TUDOM AJÁNLANI! NEM FOGTOK CSALÓDNI

BENTON-CSALÁD  

Virág:

Nekem valóban csodálatos hatású ez a készítmény család, (mind a négy csiganyálkás-méhmérges Benton kozmetikumot használom), nekem az igazság az, hogy egy nap után is látható volt az eredmény.
Azóta is használom, s most, kb. egy hónapja, azt mondhatom, hogy soha ilyen szép nem volt a bőröm, ami elég problémás, rozácea, ráncok, petyhüdtség, tág pórusok… sorolhatnám.
Kipróbáltam nagyon drága csúcskozmetikumokat, s azt kell mondjam, ez a család mindent űberel eddig. Az árát nem is említem, hogy mennyiségileg egy hónap alatt alig a negyede fogyott el, és négy készítményt vettem annyiért, amennyiben néha egyetlen krém kerül, amihez akkor még nincs semmi.Szóval, valóban elégedett vagyok, s ezt szívesen megosztom másokkal is.

Nicky:

,,Először féltem ezektől a termékektől, mivel allergiás vagyok a méhcsípésre, de jókat hallottam a márkáról, szóval gondoltam, kipróbálom.
Először rendeltem a koncentrált krémből és az esszenciából, és el vagyok ragadtatva az eredménytől. Most már rendszeresen használom a tonert, az Esszenciát, a lágy krémet és a Koncentrált krémet (bár jobban szeretem éjszaka használni, mivel a zsíros bőrömre nappal túl nehéz).
Sokat javult az arcbőröm, mióta a Benton termékeket használom: a bőröm hidratált, élettel teli, és ami a legfontosabb, hogya bőrhibáim eltűntek és nem is jöttek vissza.
Persze minden embernek más bőre van és ami nekem jó, nem biztos, hogy másnak is. Én továbbra is rendelni fogom, mivel az én bőrömön nagyon jó eredményeket mutat.”

Éva:

,,A Benton készítményeket együtt használom, szerintem ez a legjobb kombináció. A hegeim egyre csak halványulnak, a Benton az egyik legjobb dolog, amit valaha használtam.”

Andrea:

“41 éves vagyok 3 gyerek édesanyja :), és ténylegesen mély ráncaim voltak,múlt idő, nektek köszönhetően! 35 évesen úgy nézett ki a bőröm, mint egy 20  évesé! 36 évesen megszületett Lillus, és kb. pár hónapra rá, hirtelen lefogytam 25 kg! 

Vagyis megviselt, beesett és fehérjehiányos lett az arcom, és természetesen megjelentek, szinte egyik pillanatról a másikra a mély ráncok! Hiába vettem én bármilyen krémet, hiába iszom 2-2 1/2 L naponta kollagén kúra napi 2000 mg C vitamin! Semmi változás! Erre megtaláltalak titeket és 4 nap alatt többet értem el, mint bármikor! 

Depressziós voltam most már érzem, hogy van kedvem sminkelni és szívesebben megyek utcára! Na hát ez az én kis történetem 🙂 

Le vagyok nyűgözve a termékeitektől ezt még egyszer le kell, hogy írjam, mivel én évek óta próbálkoztam prémium minőségű termékekkel! 4 nap alatt az arctisztító és a krémek segítségével, a mélyebb ráncaim felületi ráncokká csökkentek, és az arcom állaga is megváltozott! Sokszor találkoztok a nevemmel még a megrendelések listáján.” 🙂

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük