A Sulwhasoo First Care Serum nagyon sok esetben használható. Íme itt az utolsó bejegyzés a tavaszi megoldásokkal kapcsolatban. Mivel tavasszal nagyon érzékennyé válik a bőrünk – elsősorban a hirtelen napsütés és a változékony időjárás miatt –, ezért fokozottan kell ügyelni a bőrápolásra. Különösen igaz ez a kismamákra, akik nem csak saját szervezetükért felelősek. Az alábbi felsorolásban az ő bőrápolásuk is helyet kapott.

Az előző két sorozattal együtt érdemes áttekinteni a felsorolt felhasználási módokat, és amelyik saját életünkbe beilleszthető, azzal érdemes kísérletezni.

Hogyan ápoljuk bőrünket sportolás előtt és után?

Kinti sportok esetében, mint amilyen a futás vagy a tollaslabdázás, használjunk First Care szérumot és napvédő krémet. Benti sportok esetén, mint amilyen a jóga vagy a fitnesz, távolítsuk el a sminket, majd használjuk a First Care szérumot. A gyakori arcmosástól és hőingadozástól érzékennyé vált arcbőrt nagyon jól kiegyensúlyozza a First Care szérum.

Védelem a cigarettafüst ellen

A bőr több nedvességet veszít, ha gyakran ki van téve cigarettafüstnek. Ha zárt vagy szabad téren volt valaki kitéve cigarettafüstnek, akkor le kell mosni az arcot, majd First Care szérumot kell használni az azonnali hidratáláshoz a tisztítás után. Az egészséges nedvességgel feltöltött szaruréteg gyorsabban megnyugszik a füst irritációja után.

Hogyan előzzük meg a szeplőket?

Akik sokat vannak szabad téren, azoknál gyakran kialakulnak a szeplők, mivel hosszú időn keresztül ki vannak téve a napsugárzásnak. A leégést enyhíthetjük uborkapakolással, és amilyen gyorsan csak lehet, pótolni kell a nedvességet First Care szérummal és hidratáló krémmel. Az arccsont környékére plusz egy réteg First Care szérumot tegyünk, mert az jobban ki van téve az UV sugárzásnak, majd ezután kenjük az arcunkra fehérítő szérumot, a szokásosnál kicsit nagyobb mennyiséget, és masszírozzuk át az egész arcfelületet. A First Care szérum jelentősen megnöveli a fehérítő szérum hatását.

Hatékony striák elleni kezelés terhesség alatt

A legtöbb nő aggódik a terhesség alatt kialakuló striák miatt. Minden striák elleni krém hatékonyságának kulcsa a felszívódás. Egy adott krém lehet százszázalékosan hatékony, ha teljes mértékben felszívódik. Mielőtt a striák elleni krémet használnánk, kenjük be a hasunkat, illetve az érintett területet First Care szérummal. Ez nem csak megnöveli a striák elleni krém felszívódását, de hidratálja a bőrt, simábbá teszi a bőr szerkezetét.

Kismamák bőrápolása

A kismamáknak javasolt a sminket kerülni egy ideig, és érdemes nagyon alaposan megnézni, hogy milyen bőrápoló termékeket használnak. A legjobb megoldás az olyan koreai bőrápoló termékek használata, melyek gyógynövény alapúak, mivel a baba immunrendszere még nem fejlődött ki, és minden bőrön keresztül bevitt szintetikus anyag károsan hat a fejlődésére. A kismama bőre olykor érzékenyebbé válik a terhesség alatt, a First Care szérum ezen segíthet. Ezt a terméket nyugodtan lehet használni bármikor, ez egy egyszerű bőrápoló, amely visszaállítja a bőr nedvességét és alapvető egyensúlyát, ezzel egészségesebb bőrt eredményez.

Frissítés: A First Care szérumot már nem forgalmazzuk, de ITT tudsz körülnézni szérumaink közt.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük